Julehygge den 23. december
Fra kl. 12.00 – 16.00
Kom til en eftermiddag fyldt med hygge, dejlig julemusik, overraskelser og ikke mindst lækker mad, som består af en overdådig julebuffet a la Fusion. Alt dette kan du se frem til på lille juleaften.
Julebuffeten består af
Sashimifad med akami tun, laks og kammuslinger
Sashimi af yellowtail med miso-katsuobushi og citronkosho
3 slags maki: Softshell krabbe & tobiko, flamberet laks og spicy tuna
Tangsalat
Edamamebønner
Tempurarejer med chilimayo
Sprødstegt svinebryst med blommer, græskarcreme og peanut crumbles
Dansk ØKO andebryst med pærer i rødbede-yuzu saft og brændt fløde
Angus mørbrad med kejsehatte confiteret i kobefedt, persillerodschips og grønkål
Masterstock
Stegte Vildmose kartofler
Salat med grillede græskar, frisésalat, gammelknas og let krydret appelsindressing
Juleinspirerede petit fours
Frisk frugt
Ris a la mande
Pr. person 575 kr. / børn under 10 år 325 kr.
Praktiske info:
- Bordreservation er nødvendig. Send venligst en mail til info@restaurantfusion.dk
- Senest ankomst kl. 13.30
- Ris a la mande med mandelgaver kl. 14.30
- Små honningkagehuse til børn under 10 år