A la carte

Alle retter serveres i forrets størrelse, hvorfor vi anbefaler 3-5 serveringer.

Sushi selection  -  Kr. 145,-

Havtaske - østerssauce - bak choi - karryolie  -  Kr. 177,

​Kammuslinger  -  ærter  -  kokos  -  grøn karry  -  Kr. 145,-

​Bagt torsk  -   sake miso  - ørredrogn  -  peberrodsyoghurt  -  grillet springløg   -  Kr. 145,-

Foie gras  -  panko  -  kumquats ​ ​ -  Kr. 130,-

Grillet ål  -  shiso  -  trøffel  -  tempura  -  Kr. 155,-

Hummer  -  hvid asparges  -  yuzublanquette  -  (1/2) Kr. 195,- / (1/1) Kr. 358,-

Due  -  rabarber  -  kyllingeskind  -  masterstock -  Kr. 168,- 

​Svinekæbe  -  wasabi  - æble   -  bøgehatte i tempura  -  Kr. 140,-

Carpaccio af wagyu  -  kaviar  -  tørret foie gras  -  trøffel  -  Kr. 168,-

Lammeryg  -  ramsløgssifon  -  sølvløg  -  sesam  -  auberginecreme  -  Kr. 215,-

Angus højreb (165 g) - yamagobo - tomat - løg -  Kr. 225,-

 

Desserter

Arla unika oste  -  havtorn  -  mirinsirup  -  malt  -  Kr. 148,-

Grape granité  -  peanutis  -  nougatmousse  -  Kr. 115-

​Yuzu  -  kumquats  -  passionssorbet  -  brunsvigersauce  -  Kr. 115,-

​Dessert selection (min. 2 personer)  -  Kr. 148,-



Ved allergier, venligst spørg vores tjenere og kokke, som kan oplyse om evt. allergener samt ingredienserne i vores retter.​

Kreditkortgebyrer: Udenlandske kort (ikke udstedt i EU) 1,95%