A la carte

Alle retter serveres i forrets størrelse, hvorfor vi anbefaler 3-5 serveringer.

Sushi selection  -  Kr. 145,-

Havtaske - østerssauce - bak choi - karryolie  -  Kr. 177,

​Dansk yellowtail  -  ponzu  -  sake  -  ørredrogn  -  Kr. 145,-

​Bagt torsk  -   sake miso  - ørredrogn  -  peberrodsyoghurt  -  grillet springløg   -  Kr. 145,-

Grillet ål  -  shiso  -  trøffel  -  tempura  -  Kr. 155,-

Tataki hummer  -  foie gras sauce  -  spinat  -  shiitakesvampe  -  (1/2) Kr. 195,- / (1/1) Kr. 358,-

​Duroc svinenakke  -  passion  -  græskar  -  hasselnødder  -  Kr. 140,-

Carpaccio af wagyu  -  kaviar  -  tørret foie gras  -  trøffel  -  Kr. 168,-

Lammeryg  -  persillestøv  -  auberginecreme  -  mørk chokoladesauce  -  Kr. 215,-

Angus højreb (165 g) - kantareller  -  miso  - jordskokke  -  gulerodskimchee -  Kr. 225,-

For kødelskere

Amerikansk Omaha Angus (220 g/ 330 g)  -  Kr. 225,-/ 330,-

Australsk wagyu grade +8 (120 g)  -   Kr. 450,-

Tilbehør
Rustikke pommes frites  -  Kr. 55,-

Bearnaisesauce  -  Kr. 55,-

 

Desserter

Arla unika oste  -  havtorn  -  mirinsirup  -  malt  -  Kr. 148,-

Is af japansk trækul  -  grapegranité  -  blommer  -  Kr. 115-

​"Spejlæg & bacon": Litchigranité  -  kokos  -  mangosorbet  -  Kr. 95,-

​Dessert selection (min. 2 personer)  -  Kr. 148,-



Ved allergier, venligst spørg vores tjenere og kokke, som kan oplyse om evt. allergener samt ingredienserne i vores retter.​

Kreditkortgebyrer: Udenlandske kort (ikke udstedt i EU) 1,95%