A la carte

Alle retter serveres i forrets størrelse, hvorfor vi anbefaler 3-5 serveringer.

Sushi selection - Kr. 145,-

​Kammusling  -  broccoli  -  estragon  -  miso  - Kr. 145,-

Hummer tataki - foie gras - spinat - svampe - (1/2) Kr. 178,- / (1/1) Kr. 355,-

Foie gras terrine  -  æble  -  yuzu  -  panako -  Kr. 175,-

​Tun  -  fiske- & limesauce  -  mango  -  mynte - Kr. 145,

Havtaske - østerssauce - bak choi - karryolie - Kr. 177,-

Rokkevinge  -  fennikel  -  æble  -  brunet smør  -  ingefær  - Kr. 169,-

Carpaccio af Wagyu - kaviar - tørret foie gras - trøffel - Kr. 158,-

​Farseret vagtel - Karl Johan sauce  -  galanga  -  Kr. 168,

Duroc svinenakke  -  hokkaido græskar  -  passion  -  hasselnødder  -  Kr. 140,-

​Tataki wagyu  -  røget consommé  -  grillet løg  -  kejserhatte  -  Kr. 158,-

Angus højreb  -  kantareller  -  jordskokker  -  XO  -  Kr. 145,-

 

Desserter

Arla unika oste  -  frugtkompot  -  rugbrød  -  nødder  -  Kr. 130,-

​Banan  -  karry  -  tonga  -  lime  -  Kr. 110,-

Litchi  -  avocado  -  pistacie  -  Kr. 105,-

​Æble  -  koriander  -  hvid chokolade  -  Kr. 105,-

Dessert selection (min. 2 personer)  -  Kr. 135,-

 

Kreditkortgebyrer: danske kort (undtagen dankort) 0,70%/ udenlandske kort 0,90%