A la carte

Alle retter serveres i forrets størrelse, hvorfor vi anbefaler 4-6 serveringer.

Sushi selection  -   Kr. 145,-
 
Østers  -  rødløgsvinaigrette  -  Tabasco  -  (3 stk.) Kr. 108,-/ (6 stk.) Kr. 216,-
 
Carpaccio af laks, tun, yellowtail og kammusling m/ ponzu og trøffel  -   Kr. 155,-
 
Stegt kammusling  -  dashi  -  saltet agurk  -  syltet chili  -  Kr. 120,-                                                            
 
Tataki hummer  -  foie gras  -  spinat  -  svampe  -   (1/2) Kr. 178,- / (1/1) Kr. 355,- 
 
Havtaske  -   østerssauce  -  pak choi  -  karryolie  -   Kr. 165,-
 
Stegt rokkevinge  -  daikon  -  brunet smør & galanga emulsion  -  Kr. 155,-
 
Stegt foie gras  -  engsyre & yuzu sauce  -  nashipære  -   macadamia  -   Kr. 120,-
 
Wagyu  -  caviar  -  tørret foie gras  -  trøffel  -  Kr. 138,-
 
Duroc svinenakke -  BBQ  -  hokkaido  græskar  -  hasselnød  -  passion  -  Kr. 120,-
 
Confiteret kalvebrissel – trøffelponzu  -  kartoffel  -  koriander  -  Kr. 120,-
 
Farseret vagtel  -  masterstock  -  aspargesbroccoli  -  ingefær  -  Kr. 145,-
 
Lammekrone  -  ramsløg  -  black garlic  -  løg  -  Kr. 165,-
 
Angus højreb  -  porre  -  miso & xo  -  røget marv  -  (160 g) Kr. 145,-/ (220 g) Kr. 265,-
 
Japansk striploin/ kobe  -  (60 g) Kr. 295/ (120 g) Kr. 595,-
 
 
Desserter
 
Arla unika oste  -  kompot  -  smørristet rug  -  sukkerroesirup  -  Kr. 110,-
 
Kokos & limeblad is  -  palmesukker  -  rabarber  -  Hibiscus  -  Kr. 110,-
 
Kombu is  -  grøn juice  -  riseddike  -  marengs  -  Kr. 110,-
 
Ananas  -  peanut  -  verbena  -  Kr. 110,-
 
Dessert selection (min. 2 personer)  -  Kr. 145,-

 


 
 
Kreditkortgebyrer: danske kort (undtagen dankort) 0,70%/ udenlandske kort 0,90%