A la carte

Alle retter serveres i forrets størrelse, hvorfor vi anbefaler 3-5 serveringer.

Sushi selection  -  Kr. 145,-

Havtaske - østerssauce - bak choi - karryolie  -  Kr. 177,

​Dansk yellowtail  -  ponzu  -  sake  -  ørredrogn  -  Kr. 145,-

​Bagt torsk  -   sake miso  - ørredrogn  -  peberrodsyoghurt  -  grillet springløg   -  Kr. 145,-

Foie gras  -  panko  -  kirsebær  -  grillet citron ​ ​ -  Kr. 130,-

Grillet ål  -  shiso  -  trøffel  -  tempura  -  Kr. 155,-

Tataki hummer  -  foie gras sauce  -  spinat  -  shiitakesvampe  -  (1/2) Kr. 195,- / (1/1) Kr. 358,-

Due  -  svampe  -  kyllingeskind  -  masterstock -  Kr. 168,- 

​Duroc svinenakke  -  passion  -  græskar  -  hasselnødder  -  Kr. 140,-

Carpaccio af wagyu  -  kaviar  -  tørret foie gras  -  trøffel  -  Kr. 168,-

Lammeryg  -  persillestøv  -  auberginecreme  -  mørk chokoladesauce  -  Kr. 215,-

Angus højreb (165 g) - kantareller  -  miso  - grillet løg -  Kr. 225,-

 

Desserter

Arla unika oste  -  havtorn  -  mirinsirup  -  malt  -  Kr. 148,-

Grape granité  -  peanutis  -  nougatmousse  -  Kr. 115-

​Chokoladesvampe  -  grønte spongecake  - brombær  -  æblesorbet  -  Kr. 115,-

​Dessert selection (min. 2 personer)  -  Kr. 148,-



Ved allergier, venligst spørg vores tjenere og kokke, som kan oplyse om evt. allergener samt ingredienserne i vores retter.​

Kreditkortgebyrer: Udenlandske kort (ikke udstedt i EU) 1,95%