A la carte

Alle retter serveres i forrets størrelse, hvorfor vi anbefaler 4-6 serveringer.

Sushi selection - Kr. 145,-

Østers - rødløgsvinaigrette - Tabasco - (3 stk.) Kr. 108,-/ (6 stk.) Kr. 216,-

Hummer tataki - foie gras - spinat - svampe - (1/2) Kr. 178,- / (1/1) Kr. 355,-

Sandart - ærter - ørredrogn - koriander - Kr. 145,-

Blæksprutte - bladselleri - blæk - teriyaki - Kr. 145,-

Havtaske - østerssauce - bak choi - karryolie - Kr. 165,-

Stegt rokkevinge - tomat - consommé - enokii - Kr. 155,-

Stegt foie gras - syltet perleløg - stikkelsbær - nødder - Kr. 120,-

Carpaccio af Wagyu - kaviar - tørret foie gras - trøffel - Kr. 138,-

Vagtel - glasnuder i risvin - hindbær - hønseglace - Kr. 155,-

Svinekæbe - majs - popcorn - blanquette - Kr. 120,-

Duroc svinenakke - blommer - hoisin - yuzu - Kr. 120,-

Kalvebrissel - gastrik - chips - urter - Kr. 120,-

Angus højreb - kantareller - kartoffel - beder - Kr. 145,-

 

Desserter/ Desserts

Arla unika oste - figen - rugbrød - nødder - Kr. 115,-

Saltet hasselnøddeis - sesam - spongecake - Kr. 95,-

Kondenseret mælk - kirsebær - Kr. 95,-

Hyben - rugbrød - palmesukker - Kr. 95,-

Dessert selection (min. 2 personer) - Kr. 135,-

 

Kreditkortgebyrer: danske kort (undtagen dankort) 0,70%/ udenlandske kort 0,90%

credit card surcharges: danish cards (except dankort) 0,70%/ foreign cards 0,90%