DGI Landsstævne fra den 29. juni - 2. juli

​Vi glæder os til DGI Landsstævne, hvor Aalborg midtby i disse dage vil blive forvandlet til nogle kolosale sportspladser og -scener, og hvor byen vil summe ekstra meget af liv og aktiviteter. I den anledning vil vi udvide vores serveringsarealer for at servicere de mange lokale samt udenbys gæster.

Restaurant
​Nyd en lækker frokost/ middag i vores restaurant, der er indrettet i minimalistisk stil. Her serveres:
FROKOST
FROKOSTBUFFET (kun lørdag og søndag den 1. og 2. juli)

A LA CARTE
MENU
SUSHI

Oplev også loungestemningen om aftenen, hvor ikke spisende gæster selvfølgelig også er velkommen til at nyde et glas koldt champagne og/ eller cocktails:
CHAMPAGNE OG COCKTAILS

Vores restaurant har åbent både til frokost og aften den 29.-30. juni samt 1. juli. Søndag den 2. juli har vi kun åbent for frokostbuffet fra kl. 12.00 - 15.00.


Pop-up buffetrestaurant
​Vores hyggelige selskabslokale vil i disse dage blive omdannet til en pop-up buffetrestaurant med plads til max. 60 gæster. Det er et godt alternativ til at opleve en Fusion middag, da buffeten vil være en sammensætning af nogle af vores velsmagende a la carte retter, sushi samt sæsonprægede retter.
SE BUFFETEN

​​Vores pop-up buffetrestaurant har åbent fra kl. 17.00 - 21.00 den 29.-30. juni samt 1. juli.

Terrasse
​Til de tørstige gæster eller dem, som blot vil sidde og nyde udsigten samt følge med i aktiviteterne på havnefronten, vil vores terrasse være et oplagt sted. Vi har kolde fadøl, vin, snacks m.m. klar til jer.
​​
​Vores terrasse har åbent fra kl. 12.00 til sent den 29.-30. juni samt den 1. juli. Søndag den 2. juli kun åbent fra kl. 12.00 - 15.00.