Det et vildt at tænke på, at det er 15 år siden, vi slog dørene op for vores første gæster. Det har været en udfordrende, men samtidig også en fantastisk rejse at have nået hertil. Det er takket være jer, som har bakket op om vores projekt/ restaurant. Vi er både taknemlige og rørte over at blive taget godt imod siden vores åbning.
Vi ønsker at markere dagen med et eksklusivt og festligt arrangement og glæder os til at se såvel vores gæster, venner som forretningsforbindelser.
Aftenen skydes igang med Pol Roger i glasset akkompagneret af vores fine snacks. Herefter en udsøgt 6 retters menu, som består af både signatur- og nyere retter med tilhørende vinmenu.
Efter middagen har vores bar åbent med lækre cocktails, champagner og vine.
Aftenens menu og vinmenu
Snacks
Kirsebær – foie gras – toast
Craquelin – sortsesam –
Ramsløgkrustade – kartoffelsifon – Iberico skinke
Champagne: Pol Roger Cuvee de Reserve Brut Mathusalem
Menu
Chu-toro – caviar – katsuobushi – ponzuskum
Vin: 2021 Gemischter Satz Ried Ulm Nussberg 1. Ôwt Wienninger
Havtaske – bak choi – karryolie – østerssauce – koriander
Vin: 2022 Sancerre Les Marnes Crezancy
Foie gras – thai mango – shiitaki svampe – ramsløg
Vin: 2023 Monzinger Riesling Kabinett Emrich Schönleber Nahe
Hummer – hvidasparges – hummerglace – tomat
Vin: 2023 Montagny 1. Cru Jean Marc Boillot
Japansk wagyu – kimchee – yuzukosho
Vin: 2021 La chapelle de La Mission Haut Brio
Pandan creme brûleé – sortseam sponge cake – rabarbersorbet
Vin: 2022 Ch. Coutet, Barsac, 1.Grand Cru Classé Sauternes
Pris pr. person kr. 1.700,-
Praktisk info:
- Pris pr. person kr. 1.700,- inkl. velkomstchampagne, snacks, menu og vinmenu
- Tilmelding er bindende, og den fulde kuvertpris skal betales forud.
- For booking: Skriv venligst til info@restaurantfusion.dk