Jule take away

Skal julefrokosten holdes på et privat sted i år, kan der hentes inspirationer her på siden. Der er både buffeter og gourmetmenuer at vælge imellem.

Buffeterne er en nem løsning, da maden vil være klar til anretning og servering ved leveringen. Vil man gerne opleve gourmet i sit eget hjem, anbefaler vi vores gourmetmenu samt leje af en kok, som vil sørge for al tilberedning og anretning af maden samt forklaringer til de enkelte retter.

 

Buffet 1 - pr. person kr. 325,-

  • 3 slags maki m/ soja, ingefær og wasabi 
  • Fusions kyllingesalat m/ friske urter
  • Koldrøget laks m/ rygeost, sesam og bitre salater
  • Langtidstilberedt Angus oksecuvette m/ bagte rodfrugter og misosauce
  • Stegt perlehøne m/ årstidens svampe og syltede tyttebær
  • Stegte petit kartofler m/ timian
  • Hjemmebagt brød og smør
  • Chokolade brownie m/ hvidchokolademousse og karamel
 

Buffet 2 - pr. person kr. 425,-

3 slags maki m/ soja, ingefær og wasabi
Stegte dumplings m/ hjemmerørt chilimayo
Skagenskinke m/ urtecreme og semi-tørrede tomater
Fusions fiskefrikadeller m/ sød chilisauce
Stegt kalvefilet m/ stegt kål, svampe og kalvesky
Langtidstilberedt Duroc gris m/ græskar og passion
Kogte petit kartofler m/ persille og hvidløg
Hjemmebagt brød og smør
Bærkage m/ hindbærcreme og marengs
 

Ved bestilling af buffet gælder følgende:

  • - Mindst 10 personer
    Gratis levering indenfor Aalborg området
    Kørselstillæg pr. km kr. 15,- ved levering udenfor Aalborg
    - Skriv til lc@restaurantfusion.dk for bestilling


  •  

November gourmetmenu 

4 retter pr. person kr. 565,-

  1. Terrin af tun & yellowtail - avocadocreme - sojarogn og små urter
  2. Torsk - porre - løvstikke - citron
  3. Krondyr - kartoffelcreme - urtebuket - pistacie - røget sauce
  4. Yuzucreme - æbler - pistacie - cremefraiche

 

6 retter pr. person kr. 695,- (ovenstående 4 retter + ret 5 og 6)

  1. Havtaske – bak choi – østerssauce - karryolie
  2. Duroc gris - BBQ - græskar - passion

 

8 retter pr. person kr. 885,- (ovenstående 6 retter + ret 7 og 8)

  1. Carpaccio af wagyu - caviar - trøffel - foie gras
  2. Stegt sorthummerhale – svampe - abalonesauce

 

December gourmetmenu

4 retter pr. person kr. 565,-

  1. Flamberet laks - hvidsoja - shiso - tomat - syltede glaskål
  2. Stegt havkat - fermenteret asparges - daikon - dild
  3. Wagyu okse - kejsehatte - kål - tyttebær
  4. Ris a la mande i nye klæder                                              

 
6 retter pr. person kr. 695,- (ovenstående 4 retter + ret 5 og 6)

  1. Havtaske – bak choi – østerssauce - karryolie
  2. Carpaccio - trøffel - caviar - foie gras


8 retter pr. person kr. 885,- (ovenstående 6 retter + ret 7 og 8)

  1. Duebryst – rødbeder – skovsyrer - fermenteret hvidløg
  2. Stegt sorthummerhale – variation af græskar - hummersauce

Ved bestilling af gourmetmenu gælder følgende:

  • - Mindst 8 personer
    - Ved udskiftning af retter er der et tillæg på kr. 75,- pr. ret
    Det vil være nødvendigt at leje en kok af os for at køre hele menuen. Kok pr. time kr. 475,-
    Gratis levering indenfor Aalborg området
    Kørselstillæg pr. km kr. 15,- ved levering udenfor Aalborg

    - Skriv til 
    lc@restaurantfusion.dk for bestilling