Julemenuen består af:

Dansk marineret sild m/ karrysalat og rugbrød
Dobbelt laks uramaki m/ sevenspice
Crispy softshell krabbe maki m/ tobiko
Spicy laks & asparges maki
Soja, ingefær og wasabi
Fusions kyllingesalat m/ friske urter
Hjemmebagt surdejsbrød m/ wasabismør
Hummerbisque m/ dampet torsk
BBQ Duroc svin m/ græskar og passion
Dansk ØKO andebryst m/ pære, yuzu & rødbeder
Krondyr m/ grønkål
Stegte petit kartofler m/ timian
Misosauce
Ris a la mande m/ kirsebærsauce

 

Pris pr. kuvert kr. 355,- (ved afhentning)

  • Mindst 4 kuverter
    Bestilling senest den 21. december og sendes til lc@restaurantfusion.dk
    Der medfølger 1 stk. honningkagehus som mandelgave pr. bestilling
    Tilkøb af ekstra honningkagehus pr. stk. kr. 75,-