Julemenu den 23. december pr. kuvert kr. 355,-
Dansk marineret sild m/ karrysalat og rugbrød
Dobbelt laks uramaki m/ sevenspice
Crispy softshell krabbe maki m/ tobiko
Spicy laks & asparges maki
Soja, ingefær og wasabi
Fusions kyllingesalat m/ friske urter
Hjemmebagt surdejsbrød m/ wasabismør
Hummerbisque m/ dampet torsk
BBQ Duroc svin m/ græskar og passion
Dansk ØKO andebryst m/ pære, yuzu & rødbeder
Krondyr m/ grønkål
Stegte petit kartofler m/ timian
Misosauce
Ris a la mande m/ kirsebærsauce
Dobbelt laks uramaki m/ sevenspice
Crispy softshell krabbe maki m/ tobiko
Spicy laks & asparges maki
Soja, ingefær og wasabi
Fusions kyllingesalat m/ friske urter
Hjemmebagt surdejsbrød m/ wasabismør
Hummerbisque m/ dampet torsk
BBQ Duroc svin m/ græskar og passion
Dansk ØKO andebryst m/ pære, yuzu & rødbeder
Krondyr m/ grønkål
Stegte petit kartofler m/ timian
Misosauce
Ris a la mande m/ kirsebærsauce
Vi giver 1 fl. Grimbergen Brassin de Noël juleøl pr. 4 kuverter.
Derudover 1 stk. honningkagehus som mandelgave pr. bestilling
Tilkøb af ekstra kagehus pr. stk. kr. 75,-
Ved bestilling af julemenu gælder følgende:
- Mindst 4 kuverter
- Bestilling senest den 21. december
- Bestillinger skal afhentes i restauranten den 23. december mellem kl. 11 og 13
- Skriv til lc@restaurantfusion.dk for bestilling