Julehygge på lille juleaften fra kl. 12 - 16

Som traditionen tro skruer vi ekstra op for julehyggen hvert år den 23. december. Det vil vi stadig holde fast i trods den nye virkelighed, vi nu lever i. Selvfølgelig skal vi også passe på hinanden. Derfor vil vi i år omdanne vores traditionsrige julebuffet til en overdådig "jule-dele-menu", som vil blive serveret på hvert bord. På den måde kan hver familie/ hvert selskab trygt nyde den lækre mad under forsvarlige forhold. 

Psst....mandelgaven til den heldige gæst og honningkagehusene til børnene vil fortsæt være nogle af dagens højdepunkter.

Der er kun begrænset antal pladser, da vi må sikre, at der en en behørig afstand mellem bordene. Book gerne bord i god tid.

 
 

Menu

Dansk marineret sild m/ sprødt rugbrød, karrysorbet, æble, bladselleribånd & dildolie
Dobbelt laks uramaki m/ sevenspice
Crispy softshell krabbe maki m/ tobiko
Spicy laks & asparges maki
Tangsalat
Edamame bønner
Hjemmebagt surdejsbrød m/ wasabismør
Tempurarejer m/ chili mayonnaise
Havtaske i tempura m/ chili-miso mayonnaise
Dampet torsk m/ hvidsoja smørsauce & purløgsolie
Dansk ØKO andebryst m/ pære, yuzu & rødbeder
BBQ Duroc svin m/ passion & græskar
Canadisk angus ribeye m/ pebercreme
Rustikke pommes frites
Misosauce
Julesalat m/ grøn- og rødkål, appelsiner, ristede mandler & goma-limedressing
Ris a la mande i nye klæder
Honningkagehus til børnene
 

Pr. person kr. 355,-
Børn under 10 år kr. 235,-