Jul på FUSION 

Den årlige julefrokost er altid en begivenhed, som de fleste ser frem til. Hvis du ønsker nogle exceptionelle rammer, som imponerer gæsterne til jul, hjælper vi gerne med årets julefrokost på FUSION.

På følgende datoer 17.-18. & 24.-25. november, 1.-2. & 8.-9. & 15.-16. december kommer DJ Michael ”Beatchugger” Linde ​og spiller op til dans fra kl. 23.00, hvor ikke spisende gæster også er velkomne. Vi har i den forbindelse sammensat flere skarpe tilbud på champagner, som du kan dele med dine venner.

Menuer og priser:
JULEMENU NOVEMBER
JULEMENU DECEMBER
CHAMPAGNEPAKKER OG COCKTAILS

Ønskes der eget lokale, kan vi tilbyde vores selskabslokale med plads fra 25 og op til 80 gæster. Er I over 80 personer, kan festen holdes i vores atriumgård, som kan rumme op til 250 gæster. Vi kan skræddesy en julemenu efter jeres ønsker, og vi kommer selvfølgelig gerne med gode forslag.

Book din julefrokost på FUSION og giv dine gæster en fantastisk oplevelse i flotte omgivelser og stemningsfyldt atmosfære samt god gastronomi og velvalgte vine.

Skriv til lc@restaurantfusion.dk/ ring på 3512 3331 for at høre nærmere om ledige datoer.

Læs også om:


Hvis julefrokosten skal holdes i firmaet/ hjemmet
​Her tilbydes en lækker og veltilberedt julebuffet, som er lige til at blive serveret. 
Læs mere: JULEBUFFET "UD AF HUSET"


Hyggedag på lille juleaften

​Hvert år den 23. december holder vi en hyggedag, hvor vores gæster bliver forkælet med en overdådig julebuffet a la FUSION. 
Læs mere: JULEBUFFET PÅ LILLE JULEAFTEN 

  •  

  •