Juli menu

Starter med 3 snacks med efterfølgende 4, 6 eller 8* retter. Vælges af hele bordet.

Der beregnes et tillæg på kr. 75,- pr. ret, såfremt man ønsker at bytte en ret ud med en anden ret. 
 

4 retter

1. Yellowtail - bonito eddike - grønne jordbær - rogn

2. Rokkevinge - hvid sojasauce - ramsløg - kapers

3. Dansk kalv - gulerødder i variation - kalveglace

4. Jordbær - estragon - lakrids

​4 retter kr. 565,- pr. person
Vinmenu til 4 retter kr. 515,- pr. person                                                                           

 

6 retter

5. Havtaske - karamelliseret fiskesauce - trøffel

6. Perlehøne - skagensskinke - majs - hønsesky

​6 retter kr. 695,- pr.  person
Vinmenu til 6 retter kr. 695,- pr. person

 

8 retter

7. Pighvar - crouton - spinat - persille - musling

8. Hummerhale - chorizo - hypenrose - græskar

8 retter kr. 885,- pr.  person
​Vinmenu til 8 retter kr. 798,- pr. person

 


Der tages forbehold for evt. ændringer.

​Ved allergier, venligst spørg vores tjenere og kokke, som kan oplyse om evt. allergener samt ingredienserne i vores retter.​

Kreditkortgebyrer: Udenlandske kort (ikke udstedt i EU) 1,95%