Jubilæum & Champagnegalla

Den 17. maj 2018 er en speciel dag for os, for her vil vi fejre FUSIONS 8 års jubilæum med en eksklusiv
​champagnegallla. Aftenen vil bestå af en specielt sammensat 8 retters menu med tilhørende fantastiske bobler i glasset. Der vil blive serveret en perlerække af eksklusive champagner samt en menu af luksuriøse råvarer.
Vil du sikre dig en plads, så book allerede i dag.

Menu

Snacks & velkomst
Brisler  -  miso creme
Risflager  -  marv  -  kimchee
N.V. Louis Roederer, ”Brut Premier”
 

1. ret
Jomfruhummer  -  kaviar  -  æble  -  jordskokke  -  muslingesauce
Ca del Bosco, Prestige, Franciacorta, Italien
 

2. ret
Foie gras  -  kumquat  -  panko
2009, Moët & Chandon, ”Dom Perignon”, champagne
 

3. ret
Tataki hummer  -  foie gras  -  spinat  -  svampe
2004, Bollinger, ”La Grande Anee”, champagne
 

4. ret
Søpindsvin  -  kapers  -  grillet citron
2004, Pol Roger, ”Sir Winston Churchill”, champagne

 

5. ret
Torsk  -  sake miso  -  hvide asparges  -  peberodsyoghurt
2011, Louis Roederer Rosé, champagne

 

6. ret
Duebryst  -  rabarber  -  kraftig sauce
N.V. Krug Grande Cuveé, champagne

 

7. ret
Wagyu (grade 8 +)  -  nye gulerødder  -  kimchee
2008, ”Argonne”, Henri Giraud, champagne

 

8. ret
Passions cheese cake  -  grønne jordbær  -  thai basilikum


​Kaffe/ te med sødt

 

Pr. person kr. 1.888,- 

Der tages forbehold for årgangsændringer

​Reservation

​Dato & tidspunkt: Torsdag den 17 maj, kl. 18:00

​Reservation er nødvendig og skal ske til info@restaurantfusion.dk

​Reservationen er først bekræftet ved modtagelse af det fulde beløb på vores konto: 9280-1940105001.
Oplys venligst navn og evt. e-mail ved overførsel

​​​​