JACOBSEN ØLSMAGNING

Den 11. september kl. 18.30

Der er mange ligheder mellem det at være en god brygmester og en gastronomisk mesterkok. Glæd dig til 10 forskellige øl fra Carlsbergs husbryggeri JACOBSEN og 10 lækre små retter fra Restaurant Fusion. Du kommer til at nyde gyldne farver, cremet skum og skønne dufte på en bund af humle med strejf af alt fra abrikos, jordbær, karamel, nødder og æble til nelliker, fyrrenåle, citrus, røg og kaffe. Hertil kommer et spændende oplæg ved øl-manden Jørgen Rüdinger, som har arbejdet en årrække hos Carlsberg. Gennem små fortællinger og anekdoter vil Jørgen give jer indsigt i øllets historie og udvikling. Husbryggeriet JACOBSEN ligger i dag i en af Carlsbergs oprindelige fløjbygninger, og Jørgen kan sin ølhistorie helt tilbage fra dengang, J.C. Jacobsen anlagde et bryggeri på toppen af Valby Bakke og navngav det Carlsberg efter sin søn Carl.

Pris pr. person kr. 895,-



I løbet af aftenen trækkes der lod om et gavekort til Restaurant Fusion til en værdi af kr. 1.590,-


MENU

JACOBSEN Extra Pilsner
2 slags snacks: Rischips m/ tobikorogn og kyllingelevermousse på toast
 
JACOBSEN Saaz Blonde
Laks sashimi m/ hvid soja of wasabisne
 
JACOBSEN Weissbier
Kammusling m. dashi, broccoli og estragon
 
JACOBSEN Yakima IPA
Brasiseret svinekæbe m/ svampe og brombær
 
JACOBSEN Pale Ale
Bao m/ and a la peking, agurk og koriander
 
JACOBSEN Viva Classic
Dampet dumpling m/ ponzu
 
JACOBSEN Original Dark Lager
BBQ Duroc svinenakke m/ passion og græskar
 
JACOBSEN Brown Ale
Wagyu m/ jordskokker, blomkålskimchee og pebercreme
 
JACOBSEN IPA
Arla Unika-oste
 
JACOBSEN Porter
Yuzufromoage m/ brunsvigersauce, passionssorbet og kumquat