Luksus lørdagsbrunch
Søger du en lørdagsbrunch eller- frokost lidt udover det sædvanlige? Så er du kommet til det rette sted.
På Restaurant Fusion serverer vi på udvalgte lørdage i februar og marts en overdådig brunch. Der vil blive serveret nogle af de mest populære retter fra vores menukort gennem årene samt naturligvis også nye, spændende retter. Du vil få serveret nogle af de bedste og sjældne råvarer såsom bluefin tun, wagyu og yellowtailkæbe.
Datoer:
1/2 – 15/2 – 1/3 – 15/3 – 29/3
Tidspunkt:
Kl. 12.00 – 15.00
Lørdagsbrunch indeholder:
Sashimi af laks og bluefin tun m/ tilbehør
Nigiri m/ yellowtail, akami tun, flamberet laks
2 slags maki m/ softshell krabbe og dobbelt laks
Stegt kammusling m/ soja-ingefær smør
Friterede tofu m/ dashi, noritang og bonito
Dumplings i XO-chili
Tempurarejer m/ chilimayo
Grillet yellowtailkæbe m/ bonitoflager
Tataki wagyu m/ miso-trøffel
Spyd m/ grillede svinebryst og teriyaki
Five spice marineret andebryst m/ shiitaki svampe og bak choi
Salat m/ shiso i tempura og peanut dressing
Is/ sorbet
Passionskugle på mandelbund
Bountytoppe
Æblelagkage
Brunchbuffetens sammensætning kan variere fra gang til gang efter sæson og råvarernes tilgængelighed.
Pris pr. person 695 kr. (ekskl. drikkevarer)
PS.: Bookinger skal foretages via Migogaalborg ved nedenstående link (Book her)
Tilvalg:
Start med et glas bobler og blinis m/ caviar tillæg pr. person 195 kr.
Hvis du vil forkæles lidt ekstra, vælg da Kagoshima wagyu striploin grade A5 120 g 640 kr.