Lørdagsbrunch

Luksus lørdagsbrunch

Søger du en lørdagsbrunch eller- frokost lidt udover det sædvanlige? Så er du kommet til det rette sted.

På Restaurant Fusion serverer vi på udvalgte lørdage i februar og marts en overdådig brunch. Der vil blive serveret nogle af de mest populære retter fra vores menukort gennem årene samt naturligvis også nye, spændende retter.  Du vil få serveret nogle af de bedste og sjældne råvarer såsom bluefin tun, wagyu og yellowtailkæbe.

 

Datoer:

1/2  –  15/2  –  1/3  –  15/3  –  29/3

 

Tidspunkt:

Kl. 12.00 – 15.00

 

Lørdagsbrunch indeholder:

Sashimi af laks og bluefin tun m/ tilbehør

Nigiri m/ yellowtail, akami tun, flamberet laks

2 slags maki m/ softshell krabbe og dobbelt laks

Stegt kammusling m/ soja-ingefær smør

Friterede tofu m/ dashi, noritang og bonito

Dumplings i XO-chili

Tempurarejer m/ chilimayo

Grillet yellowtailkæbe m/ bonitoflager

Tataki wagyu m/ miso-trøffel

Spyd m/ grillede svinebryst og teriyaki

Five spice marineret andebryst m/ shiitaki svampe og bak choi

Salat m/ shiso i tempura og peanut dressing

Is/ sorbet

Passionskugle på mandelbund

Bountytoppe

Æblelagkage

Brunchbuffetens sammensætning kan variere fra gang til gang efter sæson og råvarernes tilgængelighed.

Pris pr. person 695 kr. (ekskl. drikkevarer)

 

PS.: Bookinger skal foretages via Migogaalborg ved nedenstående link (Book her)

 

Tilvalg:

Start med et glas bobler og blinis m/ caviar tillæg pr. person 195 kr.

Hvis du vil forkæles lidt ekstra, vælg da Kagoshima wagyu striploin grade A5 120 g 640 kr.

null

Sæsonmenu

Læs mere her

null

Lette retter

Læs mere her

null

Sushi

Læs mere her

null

Vinkort

Læs mere her

This site is registered on wpml.org as a development site.