Månedens menu
Starter med 3 snacks
Vælges af hele bordet.
4 retter
1. Rimmet makrel – tomatconsommé – soja ørredrogn – shiso
2. Kaninballotin – kantareller – svampeskum – kartoffelkroket – Vesterhavsost
3. Iberico chateaubriand – beder – grønkål – pommes anna – sauce rosmarin
4. Honningmousse – brombærsorbet – hasselnødder – hybenroser
kr. 625,- pr. person
Vinmenu til 4 retter
kr. 585,- pr. person
6 retter
Ovenstående 4 retter + ret nummer 5 og 6
5. Havtaskekæbe – havtaske dumpling – XO sauce – peberrodsblanquette
6. Skindstegt rødfisk – savoykål – glaskål – friteret persille – persillesauce
kr. 750,- pr. person
Vinmenu til 6 retter
kr. 750,- pr. person
8 retter
Ovenstående 6 retter + ret nummer 7 og 8
7. Pighvar – pocheret pære – jordskokkecreme – muslingesauce
8. Sorthummer – dashi beurre blanc – shiitaki svampe – spinat – katsuobushi – caviar
kr. 950,- pr. person
Vinmenu til 8 retter
kr. 855,- pr. person
- Der beregnes et tillæg på kr. 85,- pr. ret, såfremt man ønsker at bytte en ret ud med en anden ret.
- Der tages forbehold for evt. ændringer.
- Ved allergier, venligst spørg vores tjenere og kokke, som kan oplyse om evt. allergener samt ingredienserne i vores retter.
- Kreditkortgebyrer: Udenlandske kort (ikke udstedt i EU) 1,95%