Menu Fusion April


Forret

Tataki tun -  karrysorbet  -  vagtelæg 
 

Mellemret

Bagt torsk  -   sake miso  - ørredrogn  -  peberrodsyoghurt  -  grillet springløg 

 
Hovedret

Lammeryg  -  ramsløgssifon  -  sølvløg  -  sesam  -  auberginecreme

 

Dessert 
Sort sesamis  -  lakrids  -  marengs   -  sifon 



Menu 3 retter kr. 425,-  pr. person
Menu 4 retter kr. 525,-  pr. person
Menu 5 retter kr. 595,-  pr. person
Menu 6 retter kr. 695,-  pr. person

Vinmenu til 3 retter kr. 395,- pr. person
Vinmenu til 4 retter kr. 515,- pr. person
Vinmenu til 5 retter kr. 615,- pr. person
Vinmenu til 6 retter kr. 695,- pr. person 

 

5. ret

Stenbiderrogn  -  rabarber  -  kyllingeskind  -  yuzu 

6. ret​​​

Svinekæbe  -  wasabi  - æble   -  bøgehatte i tempura 


​​

Ved allergier, venligst spørg vores tjenere og kokke, som kan oplyse om evt. allergener samt ingredienserne i vores retter.
Kreditkortgebyrer: Udenlandske kort (ikke udstedt i EU) 1,95%