Menu Fusion April

Starter med 3 snacks med efterfølgende 4, 6 eller 8 retter.  Vælges af hele bordet.

 

4 retter


1.   Rimmet kulmule - wasabisne - citronconfit - tørret citronverbena
 
2.   Dansk kalvebrissel - hvid soja dashi - artoffelcreme - sesamkimchee
 
3.   Farseret vagtel - morkel - ramsløg - hvide asparges - vandspinat - masterstock
 
4.   Honningkage - hvid chokolade - yuzu - passionscreme - sprøde sesamflager
 

4 retter kr. 565,- pr. person
Vinmenu til 4 retter kr. 515,- pr. person                                                                           

 

6 retter


5.    Havtaske - bak choi - østerssauce - karryolie
 
6.    Wagyu carpaccio - kaviar - trøffel
 

6 retter kr. 695,- pr.  person
Vinmenu til 6 retter kr. 695,- pr. person

 

8 retter

 
7.    Letstegt pighvar - aspargesjordskokker - brunet smør - nødder
 
8.    Tataki hummer – foie gras sauce – spinat – shiitakisvampe
 

8 retter kr. 885,- pr.  person
Vinmenu til 8 retter kr. 798,- pr. person

Alkoholfri juicemenu 1/2 pris af vinmenu


Ved allergier, venligst spørg vores tjenere og kokke, som kan oplyse om evt. allergener samt ingredienserne i vores retter.​

Kreditkortgebyrer: Udenlandske kort (ikke udstedt i EU) 1,95%