Menu Fusion Februar

 

Starter med 3 snacks med efterfølgende 4, 6 eller 8 retter.  Vælges af hele bordet.

 
 

4 retter

 
1.    Hokkaido kammusling – mandelmusling – dashi - estragonolie

2.    Tom yum – søde rejer – tomatstøv – bøgehatte i tempura - kokosskum

3.    Australsk wagyu – shiso – rødbede – gulerod – brændt løg - aske

4.    Japansk kulis – sesam – banankage – saltkaramel

 

4 retter/ 4 courses kr. 565,- pr. person
Vinmenu til 4 retter/ wine menu for 4 courses kr. 515,- pr. person                                                                           

 

6 retter


5.    Dansk yellowtail – yuzusorbet – ørredrogn - ponzu

6.    Havtaske – bak choi – østerssauce – karryolie - koriander

 

6 retter kr. 695,- pr.  person
Vinmenu til 6 retter kr. 695,- pr. person

 

8 retter

 
7.    Kongekrabbe – saltede mandler – papaya – rød karrysorbet

8.    Tataki hummer – foie gras sauce – spinat – shiitakisvampe - puffed kartofler
 

 

8 retter kr. 885,- pr.  person
Vinmenu til 8 retter kr. 798,- pr. person

Alkoholfri juicemenu 1/2 pris af vinmenu

 



Ved allergier, venligst spørg vores tjenere og kokke, som kan oplyse om evt. allergener samt ingredienserne i vores retter.​

Kreditkortgebyrer: Udenlandske kort (ikke udstedt i EU) 1,95%