Menu Fusion Februar

Starter med 3 snacks med efterfølgende 4, 6 eller 8 retter.  Vælges af hele bordet.

 

4 retter


1.  Sashimi af laks, yellowtail og tun  -  ponzu  -  yuzusrobet  -  vene cress  -  ørredrogn

2.  Hokkaido kammusling  -  hvid soja  -  dashiskum  -  kartoffelcreme  -  broccoli  -  estragon

3.  Vagtel  -  taro  -  fermenterede kejserhatte  -  glaserede gulerødder

4.  Sort sesam crème brûlée  -  ingefær- og havtornsorbet


​4 retter kr. 565,- pr. person
Vinmenu til 4 retter kr. 515,- pr. person                                                                           

 

6 retter


5.  Havtaske - bak choi - østerssauce - karryolie

6.  Grillet ål - trøffelris - tamago - ålesauce - shiso


​6 retter kr. 695,- pr.  person
Vinmenu til 6 retter kr. 695,- pr. person

 

8 retter

 
7.  Wagyu carpaccio  -  tørret foie gras  -  trøffel

8.  Sorthummer tataki  -  abalonesauce  -  koriander  -  æble

8 retter kr. 885,- pr.  person
​Vinmenu til 8 retter kr. 798,- pr. person

Alkoholfri juicemenu 1/2 pris af vinmenu


​Ved allergier, venligst spørg vores tjenere og kokke, som kan oplyse om evt. allergener samt ingredienserne i vores retter.​

Kreditkortgebyrer: Udenlandske kort (ikke udstedt i EU) 1,95%