Menu Fusion Februar


Forret

Sushi selection


 

Mellemret

Havtaske  -  bak choi  -  karry  -  østerssauce

  

Hovedret

Due  -  foie gras  -  morkel  -  galanga  -  miso xo sauce

 

Dessert

Chokoladesorbet  -  fermenteret hvidløg  -  passion  -  sponge cake



Menu 3 retter kr. 425,-  pr. person
Menu 4 retter kr. 525,-  pr. person
Menu 5 retter kr. 595,-  pr. person
Menu 6 retter kr. 695,-  pr. person

Vinmenu til 3 retter kr. 395,- pr. person
Vinmenu til 4 retter kr. 515,- pr. person
Vinmenu til 5 retter kr. 615,- pr. person
Vinmenu til 6 retter kr. 695,- pr. person 

 

5. ret

Grillet ål  -  shiso  -  trøffel  -  tempura



6. ret​​​

 Carpaccio af wagyu  -  kaviar  -  tørret foie gras  -  trøffel


​Ved allergier, venligst spørg vores tjenere og kokke, som kan oplyse om evt. allergener samt ingredienserne i vores retter.
Kreditkortgebyrer: Udenlandske kort (ikke udstedt i EU) 1,95%