Menu Fusion Januar

 

Starter med 3 snacks med efterfølgende 4, 6 eller 8 retter.  Vælges af hele bordet.

 
 

4 retter


1.    Dansk yellowtail – ponzu – ørredrogn – springløg

2.    Vildt consommé – fasan – tørrede enokisvampe – æble

3.    Sprødt svinebryst* – hoisin – grillet citron – rosenkål – agurk – hønseglace
*Alternativ til svinebryst: 120 g wagyu,  kr. 300,-
 
4.    Chokolade – grønt te – kokosmarengs – citrontimian
 

4 retter kr. 565,- pr. person
Vinmenu til 4 retter kr. 515,- pr. person                                                                           

 

6 retter

 
5.    Stegt havtaske – bak choi – karryolie - østerssauce
 
6.    Carpaccio af wagyu – caviar – tørret foie gras - trøffel
 

6 retter kr. 695,- pr.  person
Vinmenu til 6 retter kr. 695,- pr. person

 

8 retter

 
7.    Kongekrabbe – rød karrysorbet – glaskål – saltede mandler
 
8.    Tataki hummer – foie gras sauce – spinat - shiitakisvampe
 

8 retter kr. 885,- pr.  person
Vinmenu til 8 retter kr. 798,- pr. person

 

Alkoholfri juicemenu 1/2 pris af vinmenu

 



Ved allergier, venligst spørg vores tjenere og kokke, som kan oplyse om evt. allergener samt ingredienserne i vores retter.​

Kreditkortgebyrer: Udenlandske kort (ikke udstedt i EU) 1,95%