Menu Fusion November


Forret 

Sushi Selection

 


Mellemret

Bagt torsk  -  ørredrogn  -  peberrodsyoghurt  -  grillet springløg

 

 
Hovedret

Oksemørbrad  -  jordskokkechips  -  misosauce  -  blomkålskimchee  -  black garlic   

 

Dessert

”Spejlæg, & bacon”: Litchigranité -  kokos  -  mangosorbet


Menu 3 retter kr. 425,-  pr. person
Menu 4 retter kr. 525,-  pr. person
Menu 5 retter kr. 595,-  pr. person
Menu 6 retter kr. 695,-  pr. person

Vinmenu til 3 retter kr. 395,- pr. person
Vinmenu til 4 retter kr. 515,- pr. person
Vinmenu til 5 retter kr. 615,- pr. person
Vinmenu til 6 retter kr. 695,- pr. person 

​Alkoholfri juicemenu 1/2 pris af vinmenu
 

5. ret​​

Carpaccio af wagyu  -  trøffel  -  caviar  -  chips  -  foie gras støv
 


6. ret​​​

Duroc svinenakke  -  Hokkaido græskar  -  passion  -    saltede hasselnødder


​​

Ved allergier, venligst spørg vores tjenere og kokke, som kan oplyse om evt. allergener samt ingredienserne i vores retter.
Kreditkortgebyrer: Udenlandske kort (ikke udstedt i EU) 1,95%