Menu Fusion oktober

FORRET
Tun  -  fiske & lime sauce  -  mango  -  mynte

 

MELLEMRET
Rokkevinge  -  fennikel  -  æble  -  brunet smør


HOVEDRET
Farseret vagtel  -  Karl Johan sauce  -  galanga

 

DESSERT
Banan -  karry -  tonga  -  lime


MENU 3 RETTER KR. 425,- PR. PERSON
MENU 4 RETTER KR. 525,- PR. PERSON
MENU 5 RETTER KR. 595,- PR. PERSON
MENU 6 RETTER KR. 695,- PR. PERSON

VINMENU TIL 3 RETTER KR. 395,- PR. PERSON
VINMENU TIL 4 RETTER KR. 515,- PR. PERSON
VINMENU TIL 5 RETTER KR. 615,- PR. PERSON
VINMENU TIL 6 RETTER KR. 695,- PR. PERSON

 

5. RET 
Carpaccio af Wagyu  -  kaviar  -  tørret foie gras  -  trøffel



6. RET

​Duroc svinenakke  -  rødkål  -  havtorn  -  ponzu


 

 

Kreditkortgebyrer: danske kort (undtagen dankort) 0,70%/ udenlandske kort 0,90%

credit card surcharges: danish cards (except dankort) 0,70%/ foreign cards 0,90%