Menu Fusion Oktober

Starter med 3 snacks med efterfølgende 4, 6 eller 8 retter.  Vælges af hele bordet.

 

4 retter


1.  Rimmet kammusling – æble – grillet citron - ørredrogn

2.  Svinekæbe – jordskokkecreme – tempura bøgehatte – galanga

3.  Øko andebryst a la Peking – agurk - koriander – springløg - bao

4.  Yuzufromage – saltet kumquat is – brunsvigersauce


​4 retter kr. 565,- pr. person
Vinmenu til 4 retter kr. 515,- pr. person                                                                           

 

6 retter


5.  Havtaske - bak choi - østerssauce - karryolie

6.  Grillet ål - trøffelris - tamago - ålesauce


​6 retter kr. 695,- pr.  person
Vinmenu til 6 retter kr. 695,- pr. person

 

8 retter

 
7.  Carpaccio af wagyu – caviar -  tørret foie gras - trøffel

8.  ​Stegt sort hummerhale – kantareller - spinat - abalonesauce

8 retter kr. 885,- pr.  person
​Vinmenu til 8 retter kr. 798,- pr. person

Alkoholfri juicemenu 1/2 pris af vinmenu


Ved allergier, venligst spørg vores tjenere og kokke, som kan oplyse om evt. allergener samt ingredienserne i vores retter.​

Kreditkortgebyrer: Udenlandske kort (ikke udstedt i EU) 1,95%