Månedsmenu
Starter med 3 snacks med efterfølgende 4, 6 eller 8 retter. Vælges af hele bordet.
4 retter
1. Flamberet laks - hvidsoja - shiso - tomat - syltede glaskål
2. Stegt havkat - fermenteret asparges - daikon - dild
3. Wagyu okse - kejsehatte - kål - tyttebær
4. Ris a la mande i nye klæder
4 retter kr. 565,- pr. person
Vinmenu til 4 retter kr. 515,- pr. person
6 retter
5. Havtaske - bak choi - østerssauce - karryolie
6. Carpaccio - trøffel - caviar - foie gras
6 retter kr. 695,- pr. person
Vinmenu til 6 retter kr. 695,- pr. person
8 retter
7. Duebryst – rødbeder – skovsyrer - fermenteret hvidløg8. Stegt sorthummerhale – variation af græskar - hummersauce
8 retter kr. 885,- pr. person
Vinmenu til 8 retter kr. 798,- pr. person
Ved allergier, venligst spørg vores tjenere og kokke, som kan oplyse om evt. allergener samt ingredienserne i vores retter.
Kreditkortgebyrer: Udenlandske kort (ikke udstedt i EU) 1,95%