Månedsmenu

Starter med 3 snacks med efterfølgende 4, 6 eller 8* retter. Vælges af hele bordet.

Der beregnes et tillæg på kr. 75,- pr. ret, såfremt man ønsker at bytte en ret ud med en anden ret. 
 

4 retter

1. Tatar af jomfruhummer - æblegelé - yuzu - silderogn - litchi

2. Svinekæbe - portobello svampe - syltede bøgehætte

3. Lammefilet - trøffel - grillede auberginer - bagte løg - persillerod

4. Sortsesam crème brûlée - havtorn-ingefær sorbet - peanut crumble

​4 retter kr. 595,- pr. person
Vinmenu til 4 retter kr. 550,- pr. person                                                                           

 

6 retter

5. Havtaske - hummerglace - blomkål - ramsløg

6. Røget ål - shiso - jordskokkecreme - tamago

​6 retter kr. 730,- pr.  person
Vinmenu til 6 retter kr. 730,- pr. person

 

8 retter

7. Pighvar - abalonesauce - knoldselleri bagt i brunet smør - macadamianødder

8. Sorthummer - foie gras sauce - kantareller - panko - urter

8 retter kr. 930,- pr.  person
​Vinmenu til 8 retter kr. 845,- pr. person

 


Der tages forbehold for evt. ændringer.

​Ved allergier, venligst spørg vores tjenere og kokke, som kan oplyse om evt. allergener samt ingredienserne i vores retter.​

Kreditkortgebyrer: Udenlandske kort (ikke udstedt i EU) 1,95%