Månedsmenu 

Starter med 3 snacks med efterfølgende 4, 6 eller 8 retter.  Vælges af hele bordet.

 

4 retter

1. Daikon – jomfruhummer – tang – karamelliseret sauce

2. Dansk torsk – hvidsoja – ramsløg

3. Sandart – majs - stikkelsbær - sherry blanquette

4.  Mørk chokolade - karamel - vanille - græskar

​4 retter kr. 565,- pr. person
Vinmenu til 4 retter kr. 515,- pr. person                                                                           

 

6 retter

5.  Havtaske - bak choi - østerssauce - karryolie

6. Wagyu carpaccio  -  tørret foie gras  -  trøffel - caviar

​6 retter kr. 695,- pr.  person
Vinmenu til 6 retter kr. 695,- pr. person

 

8 retter

7.  Pighvar – springløg – cashewnødder – brunet smør

8.  Sorthummer  -  kantareller - havtorn - hummersauce

8 retter kr. 885,- pr.  person
​Vinmenu til 8 retter kr. 798,- pr. person


​Ved allergier, venligst spørg vores tjenere og kokke, som kan oplyse om evt. allergener samt ingredienserne i vores retter.​

Kreditkortgebyrer: Udenlandske kort (ikke udstedt i EU) 1,95%