Månedsmenu

Starter med 3 snacks med efterfølgende 4, 6 eller 8* retter. Vælges af hele bordet.

Der beregnes et tillæg på kr. 75,- pr. ret, såfremt man ønsker at bytte en ret ud med en anden ret. 
 

4 retter

  1. Røget kammusling - dildcreme - tomater - sprød blæretang - hummerskum

  2. Dansk havbars - kulmayo - ristet macadamia - dashiblanquette

  3. Dansk iberico - kimchee - æggecreme - hvidsoja - kobefedt

  4. Ananas - kokos - rom - tonga

​4 retter kr. 595,- pr. person
Vinmenu til 4 retter kr. 550,- pr. person                                                                           

 

6 retter

  1. Havtaske – bak choi – østerssauce – koriandercreme

  2. Carpaccio af wagyu - trøffelmayo - caviar - foie gras - jordskokketuille

​6 retter kr. 730,- pr.  person
Vinmenu til 6 retter kr. 730,- pr. person

 

8 retter

  1. Due – morkler - rødbeder - estragon - dueglace

  2. Stegt hummer – katsoubushigelé – caviar - yuzu

8 retter kr. 930,- pr.  person
​Vinmenu til 8 retter kr. 845,- pr. person

 


Der tages forbehold for evt. ændringer.

​Ved allergier, venligst spørg vores tjenere og kokke, som kan oplyse om evt. allergener samt ingredienserne i vores retter.​

Kreditkortgebyrer: Udenlandske kort (ikke udstedt i EU) 1,95%