Månedsmenu

Starter med 3 snacks med efterfølgende 4, 6 eller 8* retter. Vælges af hele bordet.

Der beregnes et tillæg på kr. 75,- pr. ret, såfremt man ønsker at bytte en ret ud med en anden ret. 
 

4 retter

  1. Marineret sild – æble – karryis – selleri - løg

  2. Stegt kammusling – broccoli – estragon - dashi

  3. Vildtculotte fra Klosterheden – persillerodschips – tranebær – portobello svampecreme- grønkål

  4. Clemetinfromage – yuzusorbet – pebermarengs – krystalliseret hvidchokolade

​4 retter kr. 595,- pr. person
Vinmenu til 4 retter kr. 550,- pr. person                                                                           

 

6 retter

  1. Havtaske – bak choi – østerssauce – karryolie

  2. BBQ Duroc – græskar – passion

​6 retter kr. 730,- pr.  person
Vinmenu til 6 retter kr. 730,- pr. person

 

8 retter

  1. Wagyu carpaccio – tørret foie gras - caviar – trøffel - chips

  2. Stegt sorthummerhale – abalone - katsuobushogelé

8 retter kr. 930,- pr.  person
​Vinmenu til 8 retter kr. 845,- pr. person

 


Der tages forbehold for evt. ændringer.

​Ved allergier, venligst spørg vores tjenere og kokke, som kan oplyse om evt. allergener samt ingredienserne i vores retter.​

Kreditkortgebyrer: Udenlandske kort (ikke udstedt i EU) 1,95%