Månedsmenu 

Starter med 3 snacks med efterfølgende 4, 6 eller 8 retter.  Vælges af hele bordet.

 

4 retter

1. Terrin af tun & yellowtail - avocadocreme - sojarogn og små urter
2. Torsk - porre - løvstikke - citron
3. Krondyr - kartoffelcreme - urtebuket - pistacie - røget sauce
4. Yuzucreme - æbler - pistacie - cremefraiche

​4 retter kr. 565,- pr. person
Vinmenu til 4 retter kr. 515,- pr. person                                                                           

 

6 retter

5. Havtaske - bak choi - østerssauce - karryolie
6. Duroc - BBQ - græskar - passion

​6 retter kr. 695,- pr.  person
Vinmenu til 6 retter kr. 695,- pr. person

 

8 retter

7. Carpaccio af wagyu - caviar - trøffel - foie gras
8. Stegt sorthummerhale - svampe - abelonesauce

8 retter kr. 885,- pr.  person
​Vinmenu til 8 retter kr. 798,- pr. person


​Ved allergier, venligst spørg vores tjenere og kokke, som kan oplyse om evt. allergener samt ingredienserne i vores retter.​

Kreditkortgebyrer: Udenlandske kort (ikke udstedt i EU) 1,95%