Nytårs takeaway 2018

Restaurant Fusion byder i år på en helt særlig nytårsmenu som takeaway. Med udgangspunkt i vores populære gallamenu har vi sammensat nogle af vores yndlingsråvarer fra året der gik, og lavet dem så de passer til en fest som nytårsaften. Med minimal forberedelse kan du og dine gæster nyde en udsøgt menu indeholdende blandt andet:

Iberisk sortfodsskinke lagret i 36 mdr.
Dansk opdrættet yellowtail fra Hanstholm
Dansk torsk fra vesterhavsfisk
Omaha Angus højreb – græsfodret og serveret med frisk trøffel

Da det er en eksklusiv menu med specielle råvarer, har vi valgt at sætte et loft på max. 100 kuverter. Retterne kan ikke ændres og sælges i lige antal, f.eks. 2, 4 og 6 personer.
 

Nytårsmenu 

3 snacks

​Foie gras - kirsebær  - toast
*Caviar - hvid chokolade - yuzu
Iberico skinke 36 mdr - melon


*Mulighed for tilkøb af ekstra caviar, 12 g kr. 195,-
 

Forret

Dansk yellowtail sashimi - ørredrogn - ponzu


1. Mellemret 

Hummertataki - miso - foie gras sauce  -  spinat  -  chili


2. mellemret

Torsk - dashi - bacon


Hovedret

Amerikansk Omaha angus - skorzonerrod - frisk trøffel - jordskokkecreme

 
Dessert

​Æble – chokolade – Passion

Pris pr. person kr. 695,- 
for 3 snacks og 5 retter
*Mulighed for tilkøb af ekstra caviar, 12 g kr. 195,-

Der tages forbehold for ændringer i sammensætningen af menuen pga. råvarernes varierende tilgængelighed.


Nytårs sushipakke

Hvis man ikke er til den store menu eller blot ønsker at supplere maden op med lidt sushi, kan vi tilbyde vores sushipakke med i alt 12 stk., 2 stk. af hver af følgende:

Softshell crab maki
Dobbelt laks maki m/ creme cheese
Uramaki m/ tun & mango
Maki m/ tempurareje & tobiko 
​Nigiri m/ laks
​Nigiri m/ reje

Ingefær, soja og wasabi medfølger

Pr. pakke kr. 155,-

For bestilling venligst send en mail til LC@RESTAURANTFUSION.DK

​​​