​Champagneaften

​I anledning af vores 7 års fødselsdag vil vi gerne invitere alle, der måtte have et godt øje til champagne og mad til at fejre aftenen sammen med os. Vi har sammensat et sandt festfyrværkeri af topchampagner og fantastiske retter til jer og vi glæder os til at dele denne aften med jer! Som en ekstra bonus har vi inviteret den velkendte Sommelier Thomas Lysgaard til at præsentere aftenens champagner.

Dato: Torsdag den 29. juni, kl. 18.00

Champagner
Apperitif: 2010, "Esprit" Pierre Peters, Grand Cru
2009, Grand Cru Mesnil, "Dream Vintage"
2007, Grand Cru Chouilly, N. Hostomme
2002, "Orpale", De Saint Gall
2004, Dom Perignon Rosé
2002, Krug,
2008, Vintage, Pol Roger
2004, Cuvee Winston Churchill, Pol Roger
1996, Vintage, Mailly, Magnum
MV09, Henri Giraud, Magnum


Menu
Pocheret østers - Estragon - Lardo – Ponzu
Jomfruhummer - Kalvebrissel - Grøn asparges - Grøn jordbær
Stegt pighvar - Hvid Asparges - Ærter - Kaviar
Foie gras - Løg - Stikkelsbær - Nødder
Skovdue - Kantareller - Hindbær - Marv 
Kobe - Spidskål - Forårsløg – Chili
Efterfølgende kaffe/te samt sødt


Pris pr. person kr. 2.195,-
 
  • Praktiske oplysninger:
  • - Der er begrænsede pladser, og det sker efter først til mølle-principet.
  • - Reservation skal sendes til lc@restaurantfusion.dk med angivelse af dit fulde navn, telefonnummer,
  • ​  samt antal personer du vil booke til. 
  • - Ved din reservation vil du blive bedt om at overføre det fulde beløb til vores bankkonto (0899-0001002147).
  • - Din reservation er først bekræftet, når vi har modtaget din betaling.