Sushi 

 

Sushi tasting menu - nu med elementer fra OMAKASE

(Min. 2 personer) - pr. person kr. 975,-
Sushichefen udvælger og sammensætter de bedste råvarer fra hele sushikortet samt enkelte elementer fra OMAKASE.
Inkl. lune retter & dessert. 

 

Ekstra til din tasting
60 g Kagoshima, japansk wagyu grade +5 -  Kr.  245,-
 
Vinmenu med 5 glas vin: Champagne, hvid-, rød- og dessertvin tilpasset menuen  -  Kr. 625,-


Mini tasting

(Min. 2 personer) pr. person kr. 545,-
Sushi bestemt af sushichefen, indeholdende: Sashimi, laks toro, grillet yellowtailkæbe, maki og dessert  

 

Sashimi (4 skiver)

Kammusling – Kr. 65,-
Laks – Kr. 69,-
Yellowtail – Kr. 79,-
Tun – Kr. 79,-
Grillet ål m/ shiso og tang/ grillede eel w/ shiso & seaweed – Kr. 108,-
 

Sashimi menu  -  Kr. 325,-

3 laks  -  3 tun  -  3 yellowtail  -  6 japanske, søde reje  -  4 kammuslinger
 
 

Maki & Uramaki (8 stk.)


Laks & flamberet laks  -  seven spices  -  flødeost  -  Kr. 138,-
Softshell krabbe  -  dansk yellowtail  -  ørredrogn  -  springløg  -  Kr. 155,- 
Laks  -  sprød tempurareje  -  avocado  -  tobikorogn  -  Kr. 145,-
Tun  -  sprød tempurareje  -  avocado  -  wasabi tobikorogn  -  Kr. 145- 
Grilllet ål  -  agurk  -  avocado  -  kimcheesesam  -  Kr. 149,-
Stegt foie gras  -  Granny Smith æble  -  trøffel  -  Kr. 152,-
Sorthummer   -  ørredrogn  -  agurk  -  avocado  -  Kr. 175,- 
Australsk wagyu  -  asparges  -  agurk  -  trøffelmayo  -  Kr. 165,- 
Laks toro - asparges - springølg - agurk - wasabitoboko - ponzugelé - Kr. 155,-
 

Maki menu med 4 slags maki/ 32 stk. -  Kr. 545,-

Softshell krabbe – dansk yellowtail – ørredrogn - springløg
Sorthummer – ørredrogn – agurk – avocado
Tun – sprød tempurareje – avocado  -  wasabi tobikorogn
​Dobbelt laks – seven spices – flødeost