Sushi
Sushi tasting menu - nu med elementer fra OMAKASE
(Min. 2 personer) - pr. person kr. 985,-
Sushichefen udvælger og sammensætter de bedste råvarer fra hele sushikortet samt enkelte elementer fra OMAKASE.
Inkl. lune retter & dessert.
Ekstra til din tasting
60 g Kagoshima, japansk wagyu grade +5 - Kr. 275,-
Vinmenu med 5 glas vin: Champagne, hvid-, rød- og dessertvin tilpasset menuen - Kr. 625,-
Mini tasting
(Min. 2 personer) pr. person kr. 565,-
Sushi bestemt af sushichefen, indeholdende: Sashimi, laks toro, grillet yellowtailkæbe, maki og dessert
Sashimi (4 skiver)
Kammusling – Kr. 65,-
Laks – Kr. 75,-
Yellowtail – Kr. 79,-
Tun – Kr. 79,-
Grillet ål m/ shiso og tang/ grillede eel w/ shiso & seaweed – Kr. 108,-
Sashimi menu - Kr. 355,-
3 laks - 3 tun - 3 yellowtail - 6 japanske, søde reje - 4 kammuslinger
Maki & Uramaki (8 stk.)
Laks & flamberet laks - seven spices - flødeost - Kr. 138,-
Softshell krabbe - dansk yellowtail - ørredrogn - springløg - Kr. 155,-
Laks - sprød tempurareje - avocado - tobikorogn - Kr. 145,-
Tun - sprød tempurareje - avocado - wasabi tobikorogn - Kr. 145-
Grilllet ål - agurk - avocado - kimcheesesam - Kr. 149,-
Stegt foie gras - Granny Smith æble - trøffel - Kr. 152,-
Sorthummer - ørredrogn - agurk - avocado - Kr. 175,-
Australsk wagyu - asparges - agurk - trøffelmayo - Kr. 165,-
Laks toro - asparges - springølg - agurk - wasabitoboko - ponzugelé - Kr. 155,-
Maki menu med 4 slags maki/ 32 stk. - Kr. 545,-
Softshell krabbe – dansk yellowtail – ørredrogn - springløg
Sorthummer – ørredrogn – agurk – avocado
Tun – sprød tempurareje – avocado - wasabi tobikorogn
Dobbelt laks – seven spices – flødeost