Events

Events på Restaurant Fusion

Vi afholder hele året rundt fantasiske events. Uanset om du er på udkig efter en spændende gastronomiske oplevelse til dig selv eller til én du har kær,  er vi sikker på, at du vil kunne det her.

Se de kommende events nedenfor.

Fusion fylder 15 år

Fredag den 9. maj, kl. 18.00

Det et vildt at tænke på, at det er 15 år siden, vi slog dørene op for vores første gæster. Det har været en udfordrende, men samtidig også en fantastisk rejse at have nået hertil. Det er takket være jer, som har bakket op om vores projekt/ restaurant. Vi er både taknemlige og rørte over at blive taget godt imod siden vores åbning.

Vi ønsker at markere dagen med et eksklusivt og festligt arrangement og glæder os til at se såvel vores gæster, venner som forretningsforbindelser.

Aftenen skydes igang med Pol Roger i glasset akkompagneret af vores fine snacks. Herefter en udsøgt 6 retters menu, som består af både signatur- og nyere retter med tilhørende vinmenu.

Efter middagen har vores bar åbent med lækre cocktails, champagner og vine.

 

Aftenens menu og vinmenu

Snacks

Kirsebær  –  foie gras  –  toast

Craquelin  –  sortsesam  –

Ramsløgkrustade  –  kartoffelsifon  –  Iberico skinke

Champagne: Pol Roger Cuvee de Reserve Brut Mathusalem

 

Menu

Chu-toro  –  caviar  –  katsuobushi  –  ponzuskum

Vin: 2021 Gemischter Satz Ried Ulm Nussberg 1. Ôwt Wienninger

 

Havtaske  –  bak choi  –  karryolie  –  østerssauce  –  koriander

Vin: 2022 Sancerre Les Marnes Crezancy

 

Foie gras  –  thai mango  –  shiitaki svampe  –  ramsløg

Vin: 2023 Monzinger Riesling Kabinett Emrich Schönleber Nahe

 

Hummer  –  hvidasparges  –  hummerglace  –  tomat

Vin: 2023 Montagny 1. Cru Jean Marc Boillot

 

Japansk wagyu  –  kimchee  –  yuzukosho

Vin: 2021 La chapelle de La Mission Haut Brio

 

Pandan creme brûleé  – sortseam sponge cake  – rabarbersorbet

Vin: 2022 Ch. Coutet, Barsac, 1.Grand Cru Classé Sauternes

 

Pris pr. person kr. 1.700,-

 

Praktisk info:

  • Pris pr. person kr. 1.700,- inkl. velkomstchampagne, snacks, menu og vinmenu
  • Tilmelding er bindende, og den fulde kuvertpris skal betales forud.
  • For booking: Skriv venligst til info@restaurantfusion.dk

Mors dags buffet

Søndag den 11. maj fra kl. 12.00 – 15.00

Vi holder ekstraordinært åbent på mors dag.

Forkæl din mor, kone, kæreste, veninde eller én du holder af og invitér hende på en lækker frokost.

​Vi byder jer indenfor til en spændende mors dags buffet med alle mulige lækkerier, som vores dygtige kokke har valgt at forkæle jer med denne dag.

 

Mors dags buffet består af

Sushi & det kolde

Uramaki m/ flamberet laks

Maki m/ spicy yellowtail og ramsløg

Tun ceviche m/ melon og passion

Tangsalat

Edamame bønner

 

Det varme

Farseret perlehøne m/ forårsløg og glaserede svampe

BBQ Duroc gris m/ passionsgel og butternutcreme

Grillet oksefilet m/ asparges og nye gulerødder

 

Tilbehør

Den grønne salat m/ avocado, agurk, hjertesalat, grønne asparges, granny smith æbler og urtedressing

Surdejsbrød og hjemmekærnet smør

Stegte kartofler

Masterstock

 

Det søde

Is/ sorbet

Kage

Petit fours

 

Pr. person 575,-

Børn under 10 år 295,-

 

BOOKING:

Skriv til info@restaurantfusion.dk eller foretag en direkte BORDRESERVATION

 

Penfolds smagning

BOOKING

Skriv venligst til Meny, Kennedy Arkaden: michael.andersen2@meny.dk

null

Omakase

Læs mere her

null

Lette retter

Læs mere her

null

Sushi

Læs mere her

null

Vinkort

Læs mere her

This site is registered on wpml.org as a development site.