Events

Flere spændende arrangementer i det første kvartal

Søger du inspirationer til spændende og anderledes madoplevelser, er vi sikker på, at du vil kunne finde dem her.

Vi starter først ud med den populære, årlige restaurantfestival “Aalborg Eat Out”, som finder sted i uge 5 og 6.

Er du til en mere luksuriøs brunch, skal du prøve vores “Lørdagsbrunch”, som består af en overdådig buffet med alt fra sushi, sashimi, velsmagende kødretter til spændende desserter.

Fredag den 14. februar fejrer vi kærligheden med en romantisk “valentinsmiddag”.

Elsker du øl, må du ikke gå glip af “Ølcabaret” den 6. marts.

Sidst men ikke mindst afholdes et storslået “kokketræf” med tre af byens mest populære restauranter: Nam, Bach & Nurup samt Restaurant Fusion.

Alt dette kan du glæde dig til i den kommende tid og læse mere om herunder

Aalborg Eat Out

For syvende år i træk laver MigogAalborg i samarbejde med adskillige af Aalborgs bedste restauranter byens største restaurant-festival, som vi kalder for Aalborg Eat Out. Det sker i uge 5 og 6.

På Restaurant Fusion vil vi servere en lækker menu med 6 serveringer:

Akami tun med katsuobushi-ponzu, shiso og silderogn

2 slags maki med spicy yellowtail og tempurareje & yuzu tobiko

Hellefisk med ramsløg beurre blanc og porrer

Vagtel med aspargesbroccoli og hønseglace tilsmagt med lakrids

Angus okse med shiitakisvampe, sprød kobe, dehydrede rødbeder og løgmiso sauce

Kokosdessert med chokolade og passion

 

Pr. person 499 kr. ekskl. billetgebyr til Migogaalborg.

Booking sker via: Migogaalborg

Luksus lørdagsbrunch

Mange af jer har længtes efter vores populære frokostbuffet. Efter en langvarig pause vil vi starte op med frokostbuffeten igen den 1. februar. Denne gang i en opgraderet udgave, som vi kalder “Luksus lørdagsbrunch”. Her vil vi forkæle jer med nogle af de bedste og sjældne råvarer såsom wagyu, bluefin tun og snekrabbe.

Pris pr. person 695 kr.
Luksus lørdagsbrunch serveres kun på udvalgte lørdage i 2025:

1/2  –  15/2  –  1/3  –  15/3  –  29/3

Brunchbuffetens indhold*:

Sashimi af laks, yellowtail og bluefin tun m/ tilbehør

3 slags maki m/ flamberet laks, snekrabbe og spicy yellowtail

Stegt kammusling m/ soja-ingefær smør

Friterede tofu m/ daikon og avocado

Tataki wagyu m/ miso-trøffel

Dumplings i XO-chili

Miso-marineret torsk m/ kærnemælksyoghurt

Tempurarejer m/ chilimayo

Spicy softshell krabbe m/ chili, koriander og ramsløg

Spyd m/ grillede svinebryst og teriyaki

Fusion salat / goma-yuzu og mango

Opera cake

Matcha hvidchokoladebrud

Hjemmelavede flødeboller

*Brunchbuffetens sammensætning kan variere fra gang til gang efter sæson og råvarernes tilgængelighed.

Bookinger foretages via Migogaalborg: BOOK LØRDAGSBRUNCH

Valentinsmiddag

Fredag den 14. februar fejrer vi kærligheden. Vi vil sørge for de perfekte rammer for en romantisk middag til dig og din udkårne. Det bliver en aften fyldt med lækker mad, dejlige vine & cocktails og masser af stemning.

Som traditionen tro udlodder vi et par gaver til aftenens gæster. I år det en udsøgt lørdagsbrunch inkl. 1 fl. bobler til to vinderpar. Hver har en værdi af 1.815 kr.

LÆS MERE OG BOOK

Ølcabaret

Kom med til en aften med tapas, ølsmagning og gamle ølviser. Jørgen Rüdinger er aftenens “ølmand”. Med sine 30 års erfaring i branchen, herunder 23 år hos Carlsberg, er der næsten intet, som han ikke ved om øl.

Til at akkompagnere Jørgen, møder vi en nordjysk “old timer”, Henrik Dam, der igennem mere end 4 årtier har underholdt nordjyderne i alle slags festlige sammenkomster. Henrik har en forkærlighed for den gamle danske viseskat og fortolker den med både respekt og kærlighed.

Vi kan love for, at det bliver en yderst hyggelig og sjov aften med sang, ølviser og morsomme fortællinger.

Pris pr. person 795,-

For booking kontakt os venligst via info@restaurantfusion.dk

Kokketræf

I samarbejde med Restaurant Nam og Bach og Nurup har vi stablet et kokketræf på benene i marts 2025.

Over 3 aftener vil vi give jer muligheden for at opleve en eksklusiv menu bestående af 12 serveringer (6 delikate snacks og 6 unikke retter). Alt dette ledsages af en nøje udvalgt vinmenu.

Prisen er kun 1.250 kr. pr. person

Datoer:

  • Bach og Nurup tirsdag den 11. marts
  • Restaurant Fusion onsdag den 12. marts
  • Restaurant Nam torsdag den 13. marts

Billetter bestilles hos Migogaalborg

null

Omakase

Læs mere her

null

Lette retter

Læs mere her

null

Sushi

Læs mere her

null

Vinkort

Læs mere her

This site is registered on wpml.org as a development site.