Sæsonmenu serveres fra kl. 17:00
Starter med 3 snacks
Vælges af hele bordet.
4 retter
1. Sashimi af yellowtail – miso katsuobushi – citronkosho
2. Svinebryst – rødkål – græskarcreme – ingefærsauce – peanuts crumble
3. Krondyr – kartoffelfondant – tyttebær-vildtsauce – kejsehatte – karamelsten – sprød kobe
4. Fermenteret kirsebærsorbet – chokolade feuilletine – karamel – ris a la mande
kr. 625,- pr. person
Vinmenu til 4 retter
kr. 585,- pr. person
6 retter
Ovenstående 4 retter + ret nummer 5 og 6
5. Torsk – svampe – tapioka – grønkål – sorthvidløg – svampefond
6. Andebryst – grillet løg – brændt fløde – rødbeder i yuzu
kr. 750,- pr. person
Vinmenu til 6 retter
kr. 750,- pr. person
8 retter
Ovenstående 6 retter + ret nummer 7 og 8
7. Pighvar på crouton – kokos tom yum sauce – selleri – rosenkål
8. Sorthummer – jordskokker – hummerhollandaise – polenta
kr. 950,- pr. person
Vinmenu til 8 retter
kr. 855,- pr. person
- Der beregnes et tillæg på kr. 85,- pr. ret, såfremt man ønsker at bytte en ret ud med en anden ret.
- Ved ændring i menuen pga kosthensyn beregnes et tillæg på kr. 125,- pr. menu.
- Der tages forbehold for evt. ændringer i menuens sammensætning grundet råvarernes tilgængelighed.
- Ved allergier, venligst spørg vores tjenere og kokke, som kan oplyse om evt. allergener samt ingredienserne i vores retter.
- Kreditkortgebyrer: Danske 0,70%, udstedt i EU 1%, ikke-EU og andre kort 2,75%