Sæsonmenu

Sæsonmenu serveres fra kl. 17:00

Starter med 3 snacks

Vælges af hele bordet.

4 retter

1. Ceviche af hellefisk –  løg  –  kærnemælkskatsuobushi  –  shiso

2. Havtaske –  bak choi  –  østerssauce  –  karryolie

3. Fransk perlehøne  –  takoyaki  –  hønse- og ingefærglace  –  daikon braiseret i hønsefond

4. Kokos is –  sticky rice  –  mango  –  ristet kokos

     

kr. 625,- pr. person

Vinmenu til 4 retter

kr. 585,- pr. person

6 retter

Ovenstående 4 retter + ret nummer 5 og 6

5. Agedashi tofu –  ingefær  –  bonito  – dashi – nori tang  –  kimchee  –  yuzu kosho

6. Ål –  tamago  –  lime- og ingefærcreme  –  trøfler  –  løgcreme

 

 

kr. 750,- pr. person

Vinmenu til 6 retter

kr. 750,- pr. person

8 retter

Ovenstående 6 retter + ret nummer 7 og 8

7. Snekrabbe –  sød reje  –  kokos –   citrongræs  –   galanga  –   kaffir lime  –  silderogn  –  tomat

8. Hummer i miso sake –  selleri  –  æg  –  kombuskum  –  hummersauce

 

 

     

kr. 950,- pr. person

Vinmenu til 8 retter

kr. 855,- pr. person

  • Der beregnes et tillæg på kr. 85,- pr. ret, såfremt man ønsker at bytte en ret ud med en anden ret.
  • Ved ændring i menuen pga kosthensyn beregnes et tillæg på kr. 125,- pr. menu.
  • Der tages forbehold for evt. ændringer i menuens sammensætning grundet råvarernes tilgængelighed.
  • ​Ved allergier, venligst spørg vores tjenere og kokke, som kan oplyse om evt. allergener samt ingredienserne i vores retter.​
  • Kreditkortgebyrer: Danske 0,70%, udstedt i EU 1%, ikke-EU og andre kort 2,75%
null

Omakase

Læs mere her

null

Lette retter

Læs mere her

null

Sushi

Læs mere her

null

Vinkort

Læs mere her

This site is registered on wpml.org as a development site.