Sæsonmenu serveres fra kl. 17:00
Starter med 3 snacks
Vælges af hele bordet.
4 retter
1. Chu-toro – ponzugel – passion mirin sake – sesam – shiso – yuzu kosho
2. Havkat – fiskefumé – nashipærer – friske urter – grønasparges – ramsløg
3. Wagyu okse – porrer – gulerødder – citroncreme – løg – masterstock
4. Sortsesam skum – havtornsorbet – crumbles
kr. 645,- pr. person
Vinmenu til 4 retter
kr.605,- pr. person
6 retter
Ovenstående 4 retter + ret nummer 5 og 6
5. Rokkevinge – soja-ingefær – chayote – kapers – tomater
6. Poussin – rabarber – hvidassparges – saltsyltede citroner – løvstikke – sort hvidløgscreme
kr. 775,- pr. person
Vinmenu til 6 retter
kr. 775,- pr. person
8 retter
Ovenstående 6 retter + ret nummer 7 og 8
7. Pighvar med jomfruhummer – kraftig hønsefond – artiskokcreme – lilla gulerødder
8. Grillet sorthummer – syltede perleløg – kimchee tapioka – soja-koriander sauce
kr. 975,- pr. person
Vinmenu til 8 retter
kr. 880,- pr. person
- Der beregnes et tillæg på kr. 85,- pr. ret, såfremt man ønsker at bytte en ret ud med en anden ret.
- Ved ændring i menuen pga kosthensyn beregnes et tillæg på kr. 125,- pr. menu.
- Der tages forbehold for evt. ændringer i menuens sammensætning grundet råvarernes tilgængelighed.
- Ved allergier, venligst spørg vores tjenere og kokke, som kan oplyse om evt. allergener samt ingredienserne i vores retter.
- Kreditkortgebyrer: Danske 0,70%, udstedt i EU 1%, ikke-EU og andre kort 2,75%