Sæsonmenu

Sæsonmenu serveres fra kl. 17:00

Starter med 3 snacks

Vælges af hele bordet.

4 retter

1. Jomfruhummertatar –  citron –  grønne tomater  –  grønne jordbær

2. Havtaske –  gammelknas ost  –  ramsløg  –  friteret løg  –  muskatnød

3. Lammekroner i røg –  auberginecreme  –  mynte  –  agurk

4. Kastanjemochi –  variationer af chokolade  –  granolie  –  kanterellestøv

     

kr. 625,- pr. person

Vinmenu til 4 retter

kr. 585,- pr. person

6 retter

Ovenstående 4 retter + ret nummer 5 og 6

5. Grillet blæksprutte  –  hvidløg  –  palmekål  –  peberfrugter  –  muslingeskum

6. Ål –  artiskokker –  rødkarry  –  kartoffel  –  grønsagsglace

 

 

kr. 750,- pr. person

Vinmenu til 6 retter

kr. 750,- pr. person

8 retter

Ovenstående 6 retter + ret nummer 7 og 8

7. Fersk kammusling i XO –  orange cherry tomater –   lotusrod  –  grønolie

8. Hummerravioli –  kantereller  –  cashewnødder  –  Szechuan peber  – hummerskum

 

 

     

kr. 950,- pr. person

Vinmenu til 8 retter

kr. 855,- pr. person

  • Der beregnes et tillæg på kr. 85,- pr. ret, såfremt man ønsker at bytte en ret ud med en anden ret.
  • Ved ændring i menuen pga kosthensyn beregnes et tillæg på kr. 125,- pr. menu.
  • Der tages forbehold for evt. ændringer i menuens sammensætning.
  • ​Ved allergier, venligst spørg vores tjenere og kokke, som kan oplyse om evt. allergener samt ingredienserne i vores retter.​
  • Kreditkortgebyrer: Danske 0,70%, udstedt i EU 1%, ikke-EU og andre kort 2,75%
null

Omakase

Læs mere her

null

Lette retter

Læs mere her

null

Sushi

Læs mere her

null

Vinkort

Læs mere her

This site is registered on wpml.org as a development site.