Sæsonmenu

Sæsonmenu serveres fra kl. 17:00

Starter med 3 snacks

Vælges af hele bordet.

4 retter

1. Sødrejer –  tomatvinaigrette  –  blommepuré  –  consassé af blommer og tomater

2. Sandart –  jordskokker  –  æble  –  dild

3. Omaha angus okse –  rødbeder  –  kantareller  –  masterstock

4. Chokolade –  mandelkrokant  –  rabarber i nitrogen

     

kr. 625,- pr. person

Vinmenu til 4 retter

kr. 585,- pr. person

6 retter

Ovenstående 4 retter + ret nummer 5 og 6

5. Pocheret havtaske –  løg  –  rosenkål  –  dild  –  fiskefumé

6. Brisler –  blomkål  –  purløg  –  citron  –  panko  –  grønsagssauce

 

 

kr. 750,- pr. person

Vinmenu til 6 retter

kr. 750,- pr. person

8 retter

Ovenstående 6 retter + ret nummer 7 og 8

7. Pighvar –  variationer af Hokkaido græskar  –  rygeost

8. Hummer –  vagtelæg  –  perleløg  –  løgpuré  –  skovsyrer

 

 

     

kr. 950,- pr. person

Vinmenu til 8 retter

kr. 855,- pr. person

  • Der beregnes et tillæg på kr. 85,- pr. ret, såfremt man ønsker at bytte en ret ud med en anden ret.
  • Ved ændring i menuen pga kosthensyn beregnes et tillæg på kr. 125,- pr. menu.
  • Der tages forbehold for evt. ændringer i menuens sammensætning grundet råvarernes tilgængelighed.
  • ​Ved allergier, venligst spørg vores tjenere og kokke, som kan oplyse om evt. allergener samt ingredienserne i vores retter.​
  • Kreditkortgebyrer: Danske 0,70%, udstedt i EU 1%, ikke-EU og andre kort 2,75%
null

Omakase

Læs mere her

null

Lette retter

Læs mere her

null

Sushi

Læs mere her

null

Vinkort

Læs mere her

This site is registered on wpml.org as a development site.