Sæsonmenu serveres fra kl. 17:00
Starter med 3 snacks
Vælges af hele bordet.
4 retter
1. Ceviche af hellefisk – løg – kærnemælkskatsuobushi – shiso
2. Havtaske – bak choi – østerssauce – karryolie
3. Fransk perlehøne – takoyaki – hønse- og ingefærglace – daikon braiseret i hønsefond
4. Kokos is – sticky rice – mango – ristet kokos
kr. 625,- pr. person
Vinmenu til 4 retter
kr. 585,- pr. person
6 retter
Ovenstående 4 retter + ret nummer 5 og 6
5. Agedashi tofu – ingefær – bonito – dashi – nori tang – kimchee – yuzu kosho
6. Ål – tamago – lime- og ingefærcreme – trøfler – løgcreme
kr. 750,- pr. person
Vinmenu til 6 retter
kr. 750,- pr. person
8 retter
Ovenstående 6 retter + ret nummer 7 og 8
7. Snekrabbe – sød reje – kokos – citrongræs – galanga – kaffir lime – silderogn – tomat
8. Hummer i miso sake – selleri – æg – kombuskum – hummersauce
kr. 950,- pr. person
Vinmenu til 8 retter
kr. 855,- pr. person
- Der beregnes et tillæg på kr. 85,- pr. ret, såfremt man ønsker at bytte en ret ud med en anden ret.
- Ved ændring i menuen pga kosthensyn beregnes et tillæg på kr. 125,- pr. menu.
- Der tages forbehold for evt. ændringer i menuens sammensætning grundet råvarernes tilgængelighed.
- Ved allergier, venligst spørg vores tjenere og kokke, som kan oplyse om evt. allergener samt ingredienserne i vores retter.
- Kreditkortgebyrer: Danske 0,70%, udstedt i EU 1%, ikke-EU og andre kort 2,75%