Sæsonmenu

Sæsonmenu serveres fra kl. 17:00

Starter med 3 snacks

Vælges af hele bordet.

4 retter

1. Sashimi af yellowtail –  miso katsuobushi  –  citronkosho

2. Svinebryst –  rødkål  –  græskarcreme  –  ingefærsauce  –  peanuts crumble

3. Krondyr –  kartoffelfondant  –  tyttebær-vildtsauce  –  kejsehatte  –  karamelsten  –  sprød kobe

4. Fermenteret kirsebærsorbet –  chokolade feuilletine  –  karamel  –  ris a la mande

     

kr. 625,- pr. person

Vinmenu til 4 retter

kr. 585,- pr. person

6 retter

Ovenstående 4 retter + ret nummer 5 og 6

5. Torsk  –  svampe  –  tapioka  –  grønkål  –  sorthvidløg  –  svampefond

6. Andebryst –  grillet løg  –  brændt fløde  –  rødbeder i yuzu

 

 

kr. 750,- pr. person

Vinmenu til 6 retter

kr. 750,- pr. person

8 retter

Ovenstående 6 retter + ret nummer 7 og 8

7. Pighvar på crouton –  kokos tom yum sauce  –  selleri  –  rosenkål

8. Sorthummer  –  jordskokker  –  hummerhollandaise  –  polenta

 

 

     

kr. 950,- pr. person

Vinmenu til 8 retter

kr. 855,- pr. person

  • Der beregnes et tillæg på kr. 85,- pr. ret, såfremt man ønsker at bytte en ret ud med en anden ret.
  • Ved ændring i menuen pga kosthensyn beregnes et tillæg på kr. 125,- pr. menu.
  • Der tages forbehold for evt. ændringer i menuens sammensætning grundet råvarernes tilgængelighed.
  • ​Ved allergier, venligst spørg vores tjenere og kokke, som kan oplyse om evt. allergener samt ingredienserne i vores retter.​
  • Kreditkortgebyrer: Danske 0,70%, udstedt i EU 1%, ikke-EU og andre kort 2,75%
null

Omakase

Læs mere her

null

Lette retter

Læs mere her

null

Sushi

Læs mere her

null

Vinkort

Læs mere her

This site is registered on wpml.org as a development site.