Sæsonmenu serveres fra kl. 17:00
Starter med 3 snacks
Vælges af hele bordet.
4 retter
1. Chu-toro – oliven – squash – skalotteløg – dild – kapers – kærnemælk mirin sauce
2. Havtaske glaseret i citron – østerssauce – pak choi – karry olie – æbler
3. Hopballe kylling – grillede majs – hvide løg – estragon – morkler – kartofler – jordskokke
4. Jordbær – pistacie – hvidchokolade – mælkechokoladesorbet – hyldeblomstsirup
kr. 645,- pr. person
Vinmenu til 4 retter
kr.605,- pr. person
6 retter
Ovenstående 4 retter + ret nummer 5 og 6
5. Pighvar – blåmuslingesauce – grøn olie – shiso cress – blomkål- og hasselnøddecreme
6. Lammetatar – rispapir – tomater – sort hvidløg – ærter – kimchee
kr. 775,- pr. person
Vinmenu til 6 retter
kr. 775,- pr. person
8 retter
Ovenstående 6 retter + ret nummer 7 og 8
7. Snekrabbe dumpling – kokos – chili
8. Hummer – hummersauce – porrer – glaskål – kimchee
kr. 975,- pr. person
Vinmenu til 8 retter
kr. 880,- pr. person
- Der beregnes et tillæg på kr. 85,- pr. ret, såfremt man ønsker at bytte en ret ud med en anden ret.
- Ved ændring i menuen pga kosthensyn beregnes et tillæg på kr. 125,- pr. menu.
- Der tages forbehold for evt. ændringer i menuens sammensætning grundet råvarernes tilgængelighed.
- Ved allergier, venligst spørg vores tjenere og kokke, som kan oplyse om evt. allergener samt ingredienserne i vores retter.
- Kreditkortgebyrer: Danske 0,70%, udstedt i EU 1%, ikke-EU og andre kort 2,75%