Sæsonmenu serveres fra kl. 17:00
Starter med 3 snacks
Vælges af hele bordet.
4 retter
1. Sødrejer – tomatvinaigrette – blommepuré – consassé af blommer og tomater
2. Sandart – jordskokker – æble – dild
3. Omaha angus okse – rødbeder – kantareller – masterstock
4. Chokolade – mandelkrokant – rabarber i nitrogen
kr. 625,- pr. person
Vinmenu til 4 retter
kr. 585,- pr. person
6 retter
Ovenstående 4 retter + ret nummer 5 og 6
5. Pocheret havtaske – løg – rosenkål – dild – fiskefumé
6. Brisler – blomkål – purløg – citron – panko – grønsagssauce
kr. 750,- pr. person
Vinmenu til 6 retter
kr. 750,- pr. person
8 retter
Ovenstående 6 retter + ret nummer 7 og 8
7. Pighvar – variationer af Hokkaido græskar – rygeost
8. Hummer – vagtelæg – perleløg – løgpuré – skovsyrer
kr. 950,- pr. person
Vinmenu til 8 retter
kr. 855,- pr. person
- Der beregnes et tillæg på kr. 85,- pr. ret, såfremt man ønsker at bytte en ret ud med en anden ret.
- Ved ændring i menuen pga kosthensyn beregnes et tillæg på kr. 125,- pr. menu.
- Der tages forbehold for evt. ændringer i menuens sammensætning grundet råvarernes tilgængelighed.
- Ved allergier, venligst spørg vores tjenere og kokke, som kan oplyse om evt. allergener samt ingredienserne i vores retter.
- Kreditkortgebyrer: Danske 0,70%, udstedt i EU 1%, ikke-EU og andre kort 2,75%