Sæsonmenu

Sæsonmenu serveres fra kl. 17:00

Starter med 3 snacks

Vælges af hele bordet.

4 retter

1. Chu-toro  –  oliven  –  squash  –  skalotteløg  –  dild  –  kapers  –  kærnemælk mirin sauce

2. Havtaske glaseret i citron –  østerssauce  –  pak choi  –  karry olie  –  æbler

3. Hopballe kylling –  grillede majs  –  hvide løg  –  estragon  –  morkler  –  kartofler  –  jordskokke

4. Jordbær –  pistacie  –  hvidchokolade  –  mælkechokoladesorbet  –  hyldeblomstsirup

     

kr. 645,- pr. person

Vinmenu til 4 retter

kr.605,- pr. person

6 retter

Ovenstående 4 retter + ret nummer 5 og 6

5. Pighvar  –  blåmuslingesauce  –  grøn olie  –  shiso cress  – blomkål- og hasselnøddecreme

6. Lammetatar –  rispapir  –  tomater  –  sort hvidløg  –  ærter  –  kimchee

 

 

kr. 775,- pr. person

Vinmenu til 6 retter

kr. 775,- pr. person

8 retter

Ovenstående 6 retter + ret nummer 7 og 8

7. Snekrabbe dumpling  –  kokos  –  chili

8. Hummer –  hummersauce  –  porrer  –  glaskål  –  kimchee

 

 

 

     

kr. 975,- pr. person

Vinmenu til 8 retter

kr. 880,- pr. person

  • Der beregnes et tillæg på kr. 85,- pr. ret, såfremt man ønsker at bytte en ret ud med en anden ret.
  • Ved ændring i menuen pga kosthensyn beregnes et tillæg på kr. 125,- pr. menu.
  • Der tages forbehold for evt. ændringer i menuens sammensætning grundet råvarernes tilgængelighed.
  • ​Ved allergier, venligst spørg vores tjenere og kokke, som kan oplyse om evt. allergener samt ingredienserne i vores retter.​
  • Kreditkortgebyrer: Danske 0,70%, udstedt i EU 1%, ikke-EU og andre kort 2,75%
null

Omakase

Læs mere her

null

Lette retter

Læs mere her

null

Sushi

Læs mere her

null

Vinkort

Læs mere her

This site is registered on wpml.org as a development site.