Sushi tasting menu
(Min. 2 personer) – pr. person kr. 985,-
Sushichefen udvælger og sammensætter de bedste råvarer fra hele sushikortet samt enkelte elementer fra OMAKASE.
Inkl. lune retter & dessert.
Ekstra til din tasting menu
60 g Kagoshima, japansk wagyu grade +5 – Kr. 285,-
Vinmenu med 5 glas vin: Champagne, hvid-, rød- og dessertvin tilpasset menuen – Kr. 775,-
Mini tasting
(Min. 2 personer) pr. person kr. 585,-
Sushi bestemt af sushichefen, indeholdende: Sashimi, laks toro, grillet yellowtailkæbe, maki og dessert
Sashimi (4 skiver)
Kammusling | Kr. 68,- |
Laks | kr. 78,- |
Yellowtail | Kr. 95,- |
Tun | Kr. 85,- |
Grillet ål m/ shiso og tang/ grillede eel w/ shiso & seaweed | Kr. 113,- |
Sashimi menu – Kr. 365,-
3 laks | |
3 tun | |
3 yellowtail | |
6 japanske, søde reje | |
4 kammuslinger |
Maki & Uramaki (8 stk.)
Laks & flamberet laks - seven spices - flødeost | Kr. 145,- |
Softshell krabbe - dansk yellowtail - ørredrogn - springløg | Kr. 163,- |
Laks - sprød tempurareje - avocado - tobikorogn | Kr. 153,- |
Tun - sprød tempurareje - avocado - wasabi tobikorogn | Kr. 153- |
Grilllet ål - agurk - avocado - kimcheesesam | Kr. 157,- |
Stegt foie gras - Granny Smith æble - trøffel | Kr. 160,- |
Sorthummer - ørredrogn - agurk - avocado | Kr. 179,- |
Australsk wagyu - asparges - agurk - trøffelmayo | Kr. 169,- |
Laks toro - asparges - springølg - agurk - wasabitoboko - ponzugelé | Kr. 163,- |
Maki menu med 4 slags maki/ 32 stk. – Kr. 565,-
Softshell crab – Danish yellowtail – trout roe - spring onion | |
Black lobster – trout roe – cucumber - avocado | |
Tuna – crispy prawn tempura – wasabi tobiko roe | |
Double salmon – seven spices – cream cheese |