Sæsonmenu serveres fra kl. 17:00
Starter med 3 snacks
Vælges af hele bordet.
4 retter
1. Norsk kammusling sashimi – nashipærer – frisk wasabi – shiso olie
2. Havtaske – æbler – ristet sellericreme – dildolie
3. Krondyr – morkler – trøfler – vildtsauce – spidskål – sesam
4. Rødbede is – kefirsifon – brombær – marengs radicchio sauce
645 kr. pr. person
Vinmenu til 4 retter
605 kr. pr. person
6 retter
Ovenstående 4 retter + ret nummer 5 og 6
5. Tofu i miso sake – katsuobushi dashi – yuzu kosho – skozonerrod
6. Gris i BBQ kimchee – miso hvidløg sauce – græskarcreme – grønkål
775 kr. pr. person
Vinmenu til 6 retter
775 kr. pr. person
8 retter
Ovenstående 6 retter + ret nummer 7 og 8
7. Helleflynder – sake mirin sauce – løg fra Læsø – glaseret persillerod
8. Sorthummer – tofuskind – hummerglace – linser – pærer – gule beder
975 kr. pr. person
Vinmenu til 8 retter
880 kr. pr. person
- Der beregnes et tillæg på 85 kr. pr. ret, såfremt man ønsker at bytte en ret ud med en anden ret.
- Ved ændring i menuen pga kosthensyn beregnes et tillæg på 125 kr. pr. menu.
- Der tages forbehold for evt. ændringer i menuens sammensætning grundet råvarernes tilgængelighed.
- Ved allergier, venligst spørg vores tjenere og kokke, som kan oplyse om evt. allergener samt ingredienserne i vores retter.
- Kreditkortgebyrer: Danske 0,57%, udstedt i EU 0,9%, ikke-EU og andre kort 2,89%