Kolde
Yellowtail sashimi m/ citron kosho, miso-katsuobushi vinaigrette & shiso olie | Kr. 158,- |
Chu-toro m/ katsuobushi, ponzu, jalapenos & ørredrogn | Kr. 175,- |
Laks toro m/ ponzu, wasabi & springløg | Kr. 98,- |
Sashimisalat m/ laks, tun, yellowtail, asparges, mango, ørredrogn & gomadressing | Kr. 205,- |
Carpaccio af wagyu m/ caviar, tørret foie gras & trøffel | Kr. 185,- |
Varme
Dumplings m/ snekrabbe, kokos & chili (2 stk. ) | Kr. 115,- |
Pak choi m/ østerssauce & sesam | Kr. 45,- |
Edamame bønner m/ Maldon havsalt & seven spice 150g/ 300g | Kr. 65,- / kr. 115,- |
Stegt kammusling (1 stk.) m/ soja, ingefær & koriander | Kr. 68,- |
Hummersuppe m/ dagens fisk, daikon & purløgsstøv | Kr. 165,- |
Tempurarejer (4 stk.) m/ chilimayo | Kr. 119,- |
Havtaske i tempura m/ chilimayo | Kr. 119,- |
Crispy & spicy softshell krabbe m/ chili, koriander & springløg | Kr. 152,- |
Fisk og kød
Havtaske (120 g) m/ bak choi, østerssauce & karryolie | Kr. 365,- |
Sorthummer i miso sake m/selleri, æg, kombuskum & hummersauce | (1/2) Kr. 310,- (1/1) Kr. 420,- |
Irsk lammekrone i røg | (4 stk.)Kr. 220,- (8 stk.)Kr. 400,- |
Amerikansk Angus ribeye | (300g)Kr. 355,- (400g)Kr. 465,- |
Kagoshima wagyu striploin grade A5 120g | Kr. 640,- |
Japansk wagyu mørbrad grade A5 120g | Kr. 775,- |
Tilbehør
Rustikke pommes frites | Kr. 55,- |
Hjemmelavet bearnaisesauce | kr. 65,- |
Dagens sauce (spørg venligst betjeningen) | Kr. 65,- |
Tempura grønsager Asparges, bøgehatte & Hokkaido græskar m/ trøffelmayonnaise | Kr. 85,- |
Desserter
Dessert fra månedens menu | Kr. 120,- |
"Svampen" m/ hvid- og mørkchokolade, passionscurd og smørristede nødder | kr. 120,- |
Dessert selection m/ chokoladefondant, sorbet, eksotiske frugter & udvalg af sødt (min. 2 personer) | pr. person Kr. 195,- |