Kolde
Kimchee | Kr. 35,- |
Daikon m/ foie gras & teriyakisauce (2 stk.) | Kr. 55,- |
Nigiri m/ and, foie gras & teriyakisauce (2 stk.) | Kr. 60,- |
Laks toro m/ ponzu, wasabi & springløg | Kr. 95,- |
Sashimisalat m/ laks, tun, yellowtail, asparges, mango, ørredrogn & gomadressing | Kr. 195,- |
Carpaccio af wagyu m/ caviar, tørret foie gras & trøffel | Kr. 175,- |
Tataki laks m/ katsuobushi, hvidsoja & friske hindbær | Kr. 155,- |
Varme
Bak choi m/ østerssauce & sesam | Kr. 38,- |
Edamame bønner m/ Maldon havsalt & seven spices | (150 g) Kr. 65,- / (300 g) kr. 115,- |
Stegt kammusling (1 stk.) m/ soja, ingefær & koriander | Kr. 68,- |
Hummersuppe m/ dagens fisk, daikon & purløgsstøv | Kr. 145,- |
Tempurarejer m/ chilimayo (4 stk.) | Kr. 115,- |
Crispy & spicy softshell krabbe m/ chili, koriander & springløg | Kr. 145,- |
Fisk og kød
150 g Slethvar Toast - fermenteret ramsløg - griilede mini porrer | Kr. 285,- |
Stegt sorthummerhale Bonito - caviar - yuzu | (1/2) Kr. 195,- / (1/1) kr. 385,- |
Irsk lammekrone i røg | (4 stk.) Kr. 215,-/ (8 stk.) Kr. 395,- |
Amerikansk Angus ribeye | (300 g) Kr. 330,-/ (400 g) Kr. 420,- |
Kagoshima, japansk wagyu grade +5 | (120 g) - Kr. 550,- |
Tilbehør
Rustikke pommes frites | Kr. 55,- |
Hjemmelavet bearnaisesauce | kr. 55,- |
Dagens sauce (spørg venligst betjeningen) | Kr. 65,- |
Tempura babymajs, asparges & østershatte m/ trøffelmayonnaise | Kr. 85,- |
Desserter
Dessert fra månedens menu | Kr. 115,- |
Citronfromage i nitrogen | kr. 115,- |
Dessert selection m/ chokoladefondant, sorbet, eksotiske frugter & udvalg af sødt (min. 2 personer) | pr. person Kr. 165,- |