Kolde
Kimchee | Kr. 35,- |
Chu-toro m/ katsuobushi, ponzu, jalapenos & ørredrogn | Kr. 250,- |
Grillet yellowtailkæbe (1 stk.) m/ seven spice | Kr. 75,- |
Laks toro m/ ponzu, wasabi & springløg | Kr. 98,- |
Sashimisalat m/ laks, tun, yellowtail, asparges, mango, ørredrogn & gomadressing | Kr. 205,- |
Carpaccio af wagyu m/ caviar, tørret foie gras & trøffel | Kr. 185,- |
Varme
Pak choi m/ østerssauce & sesam | Kr. 45,- |
Edamame bønner m/ Maldon havsalt & seven spice | (150 g) Kr. 65,- / (300 g) kr. 115,- |
Stegt kammusling (1 stk.) m/ soja, ingefær & koriander | Kr. 68,- |
Hummersuppe m/ dagens fisk, daikon & purløgsstøv | Kr. 165,- |
Tempurarejer (4 stk.) m/ chilimayo | Kr. 119,- |
Havtaske i tempura m/ chilimayo | Kr. 119,- |
Crispy & spicy softshell krabbe m/ chili, koriander & springløg | Kr. 152,- |
Fisk og kød
Pighvar (120 g) m/ pocheret pære, jordskokkecreme & muslingesauce | Kr. 365,- |
Sorthummer m/ dshi beurre blanc, shiitaki svampe, soinat, katsuobushi og caviar | (1/2) Kr. 310,- / (1/1) kr. 420,- |
Irsk lammekrone i røg | (4 stk.) Kr. 220,-/ (8 stk.) Kr. 400,- |
Amerikansk Angus ribeye | (300 g) Kr. 355,-/ (400 g) Kr. 465,- |
Kagoshima, japansk wagyu grade +5 | (120 g) - Kr. 640,- |
Tilbehør
Rustikke pommes frites | Kr. 55,- |
Hjemmelavet bearnaisesauce | kr. 65,- |
Dagens sauce (spørg venligst betjeningen) | Kr. 65,- |
Tempura grønsager Asparges, bøgehatte & Hokkaido græskar m/ trøffelmayonnaise | Kr. 85,- |
Desserter
Dessert fra månedens menu | Kr. 120,- |
"Svampen" m/ hvid- og mørkchokolade, passionscurd og smørristede nødder | kr. 120,- |
Dessert selection m/ chokoladefondant, sorbet, eksotiske frugter & udvalg af sødt (min. 2 personer) | pr. person Kr. 195,- |