Kolde
Yellowtail sashimi m/ citron kosho, miso-katsuobushi vinaigrette & shiso olie | Kr. 168,- |
Chu-toro m/ katsuobushi, ponzu, jalapenos & ørredrogn | Kr. 225,- |
Laks toro m/ ponzu, wasabi & springløg | Kr. 105,- |
Sashimisalat m/ laks, tun, yellowtail, asparges, mango, ørredrogn & gomadressing | Kr. 215,- |
Carpaccio af wagyu m/ caviar, tørret foie gras & trøffel | Kr. 195,- |
Varme
Dumplings (2 stk.) m/ snekrabbe, kokos & chili ( | Kr. 125,- |
Pak choi m/ østerssauce & sesam | Kr. 55,- |
Grillet yellowtailkæbe (1 stk.) m/ seven spice | Kr. 85 |
Edamame bønner m/ Maldon havsalt & seven spice 150g/ 300g | Kr. 75,- / kr. 125,- |
Friteret tofu m/ katsuobushi, kimchee & noritang | Kr. 125,- |
Stegt kammusling (1 stk.) m/ soja, ingefær & koriander | Kr. 72,- |
Daikon (2 stk.) m/ foie gras & teriyakisauce | Kr. 100,- |
Nigiri (2 stk.) m/ and, foie gras & teriyakisauce | Kr. 90,- |
Hummersuppe m/ dagens fisk, daikon & purløgsstøv | Kr. 185,- |
Tempurarejer (4 stk.) m/ chilimayo | Kr. 125,- |
Havtaske i tempura m/ chilimayo | Kr. 125,- |
Crispy & spicy softshell krabbe m/ chili, koriander & springløg | Kr. 168,- |
Fisk og kød
Pighvar (120 g) m/ jomfruhummer, kraftig hønsefond og artistokcreme | Kr. 385,- |
Grillet sorthummer m/ perleløg, tapioka og soja-koriander sauce | (1/2) Kr. 325,- (1/1) Kr. 435,- |
Irsk lammekrone i røg | (4 stk.)Kr. 235,- (8 stk.)Kr. 425,- |
Australsk Teys ribeye | (300g)Kr. 365,- (400g)Kr. 475,- |
Kagoshima wagyu striploin grade A5 120g | Kr. 680,- |
Japansk wagyu mørbrad grade A5 120g | Kr. 785,- |
Tilbehør
Rustikke pommes frites | Kr. 58,- |
Hjemmelavet bearnaisesauce | kr. 68,- |
Dagens sauce (spørg venligst betjeningen) | Kr. 68,- |
Tempura grønsager Asparges, svampe & Hokkaido græskar m/ trøffelmayonnaise | Kr. 95,- |
Desserter
Dessert fra månedens menu | Kr. 135,- |
"Citronen" m/ citronfromage og pistacie | kr. 110,- |
Dessert selection m/ chokoladefondant, sorbet, eksotiske frugter & udvalg af sødt (min. 2 personer) | pr. person Kr. 195,- |