Kolde
Kimchee | Kr. 35,- |
Daikon m/ foie gras & teriyakisauce (2 stk.) | Kr. 58,- |
Nigiri m/ and, foie gras & teriyakisauce (2 stk.) | Kr. 65,- |
Laks toro m/ ponzu, wasabi & springløg | Kr. 98,- |
Sashimisalat m/ laks, tun, yellowtail, asparges, mango, ørredrogn & gomadressing | Kr. 205,- |
Carpaccio af wagyu m/ caviar, tørret foie gras & trøffel | Kr. 185,- |
Varme
Bak choi m/ østerssauce & sesam | Kr. 40,- |
Edamame bønner m/ Maldon havsalt & seven spices | (150 g) Kr. 65,- / (300 g) kr. 115,- |
Stegt kammusling (1 stk.) m/ soja, ingefær & koriander | Kr. 68,- |
Hummersuppe m/ dagens fisk, daikon & purløgsstøv | Kr. 155,- |
Tempurarejer m/ chilimayo (4 stk.) | Kr. 119,- |
Crispy & spicy softshell krabbe m/ chili, koriander & springløg | Kr. 152,- |
Fisk og kød
Pighvar (120 g) m/ fermenterede asparges, æbler og karamelliseret fiskesauce | Kr. 355,- |
Stegt sorthummerhale m/ katsuobushi, caviar & yuzu | (1/2) Kr. 305,- / (1/1) kr. 415,- |
Irsk lammekrone i røg | (4 stk.) Kr. 215,-/ (8 stk.) Kr. 395,- |
Amerikansk Angus ribeye | (300 g) Kr. 355,-/ (400 g) Kr. 465,- |
Kagoshima, japansk wagyu grade +5 | (120 g) - Kr. 640,- |
Tilbehør
Rustikke pommes frites | Kr. 55,- |
Hjemmelavet bearnaisesauce | kr. 65,- |
Dagens sauce (spørg venligst betjeningen) | Kr. 65,- |
Tempura grønsager Asparges, bøgehatte & Hokkaido græskar m/ trøffelmayonnaise | Kr. 85,- |
Desserter
Dessert fra månedens menu | Kr. 120,- |
Citronfromage i nitrogen | kr. 120,- |
Dessert selection m/ chokoladefondant, sorbet, eksotiske frugter & udvalg af sødt (min. 2 personer) | pr. person Kr. 175,- |