Frokostbuffet lørdag på ulige uger
fra kl. 12 - 15​

Buffeten den 26. oktober vil bestå af:

3 slags maki  (spicy laks  -  crispy softshell crab & kimcheesesam  -  tempurareje & tobiko) 
Sashimifad deluxe m/ laks, tun og yellowtail
Dampede dumplings m/ kylling & grønsager
Tempurarejer m/ chili mayo
Havtaske i tempura m/ miso-chili mayo
Grillede yellowtailkæber m/ seven spices
Svinekæbe m/jordskokkecreme
Øko and a la Peking m/ bao
BBQ Duroc svinenakke m/ passion & græskar
Omaha Angus okse m/ pebercreme & bagte rødbeder
Bearnaisesauce
Rustikke pommes frites
Honningmarineret broccolisalat m/ rosiner, radiser, rødløg og nødder
Kimchee
Tangsalat
Edamame bønner
Manitobabrød & wasabismør
Frisk frugt​
Ananassorbet
​Melonsorbet
​Køkkenets udvalg af hjemmelavede sødt

Kr. 295,- pr. person
​Børn under 10 år kr. 195,-

​(Der tages forbehold for ændringer i forhold til tilgængeligheden af råvarer)
Ved allergier, venligst spørg vores tjenere og kokke, som kan oplyse om evt. allergener samt ingredienserne i vores retter.
Kreditkortgebyrer: Udenlandske kort (ikke udstedt i EU) 1,95%