Frokostbuffet lørdag på ulige uger
fra kl. 12 - 15​

Datoer for frokostbuffet resten af 2018:

Den 24. november samt 8. december. Frokostbuffeten den 22. december vil blive erstattet af vores årlige julebuffet, som afholdes på lille juleaften den 23. december.

Buffeten lørdag den 24. november vil bestå af:

3 slags maki (foie gras & æble  -  softshell crab & laks  -  tun, mango & kimchee) 
Sashimifad deluxe m/ dansk yellowtail, norsk laks og tun fra Maldiverne
Miso-suppe m/ tofu & springløg (serveres ved bordet)
Stegte kammuslinger m/ soja-ingefærsmør & koriander
Tempurarejer m/ chili mayo
Havtaske i tempura m/ miso-chili mayo
Brændt laks-toro (bugstykke) m/ ponzu og ørredrogn
Dansk øko andebryst m/ brændt fløde, pære og yuzu
BBQ Duroc svinenakke m/ passion og græskar​
​Amerikansk Omaha angus steak m/ bak choi
​Bearnaise sauce
Rustikke pommes frites
Salat m/ grøn- og rødkål, appelsiner, ristede mandler og rosiner
Tangsalat
Edamame bønner
Havrebrød & wasabismør
Frisk frugt​
​Køkkenets udvalg af sødt/ kager
Hjemmelavede sorbeter/ is



Kr. 295,- pr. person
​Børn under 10 år kr. 195,-

​ ​

(Der tages forbehold for ændringer i forhold til tilgængeligheden af råvarer)

Ved allergier, venligst spørg vores tjenere og kokke, som kan oplyse om evt. allergener samt ingredienserne i vores retter.
Kreditkortgebyrer: Udenlandske kort (ikke udstedt i EU) 1,95%