Frokostbuffet lørdag på ulige uger
fra kl. 12 - 15​

 

Buffeten den 1. februar vil bestå af:

3 slags maki  (spicy laks  -  crispy softshell crab & kimcheesesam  -  tempurareje & tobiko) 
Sashimifad deluxe m/ laks, tun og yellowtail
Tom yum suppe m/ blæksprutte (serveres ved bordet)
Tempurarejer m/ chili mayo
Havtaske I tempura m/ miso chili mayo
Grillede yellowtailkæber m/ seven spices
Bagt torsk i miso m/ bolsjebeder, sojamarinerede ørredrogn, peberrodsyoghurt & dildolie
Irsk lam m/ svampe
BBQ Duroc svinenakke m/ passion & Hokkaido græskar
Omaha Angus okse m/ pebercreme & bagte rødbeder
Bearnaisesauce
Rustikke pommes frites
Honningmarineret broccolisalat m/ rosiner, radiser, rødløg og nødder
Kimchee
Tangsalat
Edamame bønner
Hjemmebagt brød & wasabismør
Frisk frugt​
​Sorbeter/ is
Køkkenets udvalg af hjemmelavede sødt

Kr. 295,- pr. person
​Børn under 10 år kr. 195,-

​(Der tages forbehold for ændringer i forhold til tilgængeligheden af råvarer)
Ved allergier, venligst spørg vores tjenere og kokke, som kan oplyse om evt. allergener samt ingredienserne i vores retter.
Kreditkortgebyrer: tUdenlandske kort (ikke udstedt i EU) 1,95%