Frokostbuffet lørdag på ulige uger
fra kl. 12 - 15​

Buffeten den 19. januar vil bestå af:

3 slags maki (dobbelt laks & seven spices  -  softshell crab & laks  -  tempurarejer & tun) 
Sashimifad deluxe m/ dansk yellowtail, norsk laks og tun fra Maldiverne
Tom yum suppe m/ bagt torsk (serveres ved bordet)
Stegte kammuslinger m/ soja, ingefær & koriander
Tempurarejer m/ chili mayo
Havtaske i tempura m/ miso-chili mayo
Krondyrfilet
BBQ Duroc svinenakke m/ passion og græskar​
​Irsk lammekrone m/ bak choi
​Waldorfsalat
Portvinsglace
Rustikke pommes frites
Kimchee
Tangsalat
Edamame bønner
Havrebrød & wasabismør
Frisk frugt​
​Køkkenets udvalg af sødt/ kager
Hjemmelavede sorbeter/ is



Kr. 295,- pr. person
​Børn under 10 år kr. 195,-

​ ​

(Der tages forbehold for ændringer i forhold til tilgængeligheden af råvarer)

Ved allergier, venligst spørg vores tjenere og kokke, som kan oplyse om evt. allergener samt ingredienserne i vores retter.
Kreditkortgebyrer: Udenlandske kort (ikke udstedt i EU) 1,95%