Frokostbuffet lørdag på ulige uger
fra kl. 12 - 15​

Buffeten den 27. april vil bestå af:

3 slags maki  (softshell crab & laks  -  tun, mango & kimchee  -  fersk & flamberet laks) 
Sashimifad deluxe m/ dansk yellowtail, norsk laks og tun fra Maldiverne
Dumplings m/ kylling & grønsager (serveres ved bordet)
Kammuslinger m/ soja ingefær & koriander
Skindstegt kulmule m/ beurre blanc
Dampet bao m/ peking and & koriander
Tempurarejer m/ chili mayo
Havtaske i tempura m/ miso-chili mayo
Farseret lammefilet m/ grønne asparges
BBQ Duroc svinenakke m/ passion & græskar
Rustikke pommes frites
Kimchee
Tangsalat
Edamame bønner
Manitobabrød & wasabismør
Frisk frugt​
​Køkkenets udvalg af sødt/ kager
Hjemmelavede sorbeter/ is



Kr. 295,- pr. person
​Børn under 10 år kr. 195,-

​ ​

(Der tages forbehold for ændringer i forhold til tilgængeligheden af råvarer)

Ved allergier, venligst spørg vores tjenere og kokke, som kan oplyse om evt. allergener samt ingredienserne i vores retter.
Kreditkortgebyrer: Udenlandske kort (ikke udstedt i EU) 1,95%