Frokostbuffet lørdag på ulige uger
fra kl. 12 - 15​

Buffeten den 17. august vil bestå af:

3 slags maki  (softshell crab & laks  -  spicy tuna  -  tempurareje & tobiko) 
Sashimifad deluxe m/ dansk yellowtail, norsk laks og tun fra Maldiverne
Dampede rokkevinge m/ fennikel, hvidløgsaske & ingefær-soja smør
Dampede dumplings m/ kylling & grønsager
Tempurarejer m/ chili mayo
Havtaske i tempura m/ miso-chili mayo
Grillede lammekroner
BBQ Duroc svinenakke m/ passion & græskar
Oksemørbrad m/ pebercreme, spidskål & små gulerødder
Misosauce
Rustikke pommes frites
Honningmarineret broccolisalat m/ rosiner, radiser, rødløg og nødder
Kimchee
Tangsalat
Edamame bønner
Manitobabrød & wasabismør
Frisk frugt​
Hjemmelavede is/ sorbeter
​Køkkenets udvalg af sødt/ kager

 

 

Kr. 295,- pr. person
​Børn under 10 år kr. 195,-

​ ​

(Der tages forbehold for ændringer i forhold til tilgængeligheden af råvarer)

Ved allergier, venligst spørg vores tjenere og kokke, som kan oplyse om evt. allergener samt ingredienserne i vores retter.
Kreditkortgebyrer: Udenlandske kort (ikke udstedt i EU) 1,95%