Julefrokost 

Den årlige julefrokost er altid en begivenhed, som de fleste ser frem til. Hvis du ønsker nogle exceptionelle rammer, som imponerer gæsterne til jul, hjælper vi gerne med årets julefrokost på FUSION.

På følgende datoer 22., 23., 29. og 30. november samt 6., 7., 13., 14. og 20. december kommer DJ Michael ”Beatchugger” Linde ​og spiller op til dans fra kl. 23.00, hvor ikke spisende gæster også er velkomne til drinks.

SE JULEMENU NOVEMBER
​SE JULEMENU DECEMBER

​Hyggedag på lille juleaften

Som traditionen tro holder vi en hyggedag den 23. december fra kl. 12 – 16, hvor vores gæster bliver forkælet med en overdådig julebuffet a la FUSION. Derudover en lille overraskelse til de små nissebørn og ikke mindst en spændende mandelgave til den heldige. LÆS MERE

 

 

Julefrokost i separat lokale 

Ønskes der privat lokale, kan vi tilbyde vores selskabslokale med plads fra 30 og op til 80 gæster. Er I over 80 personer, kan julefrokosten holdes i vores atriumgård, som kan rumme op til 250 gæster.
Book din julefrokost på FUSION og giv dine gæster en fantastisk oplevelse i flotte omgivelser og stemningsfyldt atmosfære samt god gastronomi og velvalgte vine.
Skriv til vores selskabskoordinator Le Chung, lc@restaurantfusion.dk/ ring på 3512 3331 for at høre nærmere om ledige datoer.


Julebuffet leveret til døren

Skal julefrokosten holdes derhjemme/ i firmaet kan vi tilbyde en veltilberedt og lækker FUSION buffet. Kontakt venligst lc@restaurantfusion.dk for nærmere detaljer.