Lørdag den 19. april fra kl. 12.00 – 15.00
Traditionen tro serverer vi en overdådig påskebuffet lørdag i påskeferien. Kom og vær med til en hyggelig eftermiddag sammen med familien og/ eller venner.
Påskebufften består af
Maki m/ sprød tempurareje, avocado og tobiko
Spicy tuna, kimchee og mango uramaki
Flamberet laks uramaki
Tangsalat
Edamamebønner
Chu-toro m/ katsuobushi, ponzu, shiso olie og ørredrogn
Stegte kammuslinger m/ karamelliseret fiskesauce og purløg
Forårssalat m/ vagtelæg, asparges, radise, græskarkerner og estragondressing
Surdejsbrød og hjemmekærnet smør m/ yuzukosho
Tempurarejer m/ chilimayo
Mini wagyu burgers m/ karamelliseret løg
Grillede lammekroner i rosmarin m/ glaserede østershatte og rødvinsglace
Farseret vagtel m/ aspargesbroccoli og ramsløgssne
Stegte, vildtmose kartofler m/ karse
Is/ sorbet
Flødeboller
”Blødkogte” påskeæg
Påskekage m/ citronfromage
Pr. person kr. 575,-
Børn under 10 år kr. 295,-