Påskebuffet

Lørdag den 19. april fra kl. 12.00 – 15.00

Traditionen tro serverer vi en overdådig påskebuffet lørdag i påskeferien. Kom og vær med til en hyggelig eftermiddag sammen med familien og/ eller venner.

 

Påskebufften består af

Maki m/ sprød tempurareje, avocado og tobiko

Spicy tuna, kimchee og mango uramaki

Flamberet laks uramaki

Tangsalat

Edamamebønner

Chu-toro m/ katsuobushi, ponzu, shiso olie og ørredrogn

Stegte kammuslinger m/ karamelliseret fiskesauce og purløg

Forårssalat m/ vagtelæg, asparges, radise, græskarkerner og estragondressing

Surdejsbrød og hjemmekærnet smør m/ yuzukosho

Tempurarejer m/ chilimayo

Mini wagyu burgers m/ karamelliseret løg

Grillede lammekroner i rosmarin m/ glaserede østershatte og rødvinsglace

Farseret vagtel m/ aspargesbroccoli og ramsløgssne

Stegte, vildtmose kartofler m/ karse

Is/ sorbet

Flødeboller

”Blødkogte” påskeæg

Påskekage m/ citronfromage

Pr. person kr. 575,-

Børn under 10 år kr. 295,-

 

null

Sæsonmenu

Læs mere her

null

Lette retter

Læs mere her

null

Sushi

Læs mere her

null

Vinkort

Læs mere her

This site is registered on wpml.org as a development site.